Eta21 Kızlar bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil. Uygun fiyata ve güzel ağız mendili, önlük, ve çeşitli zıbınları hangi sayfalar üzerinden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz
CananAkdag Eta21 Bence ebebekten almalısın online sitesinden eğer gidemiyorsan zıbınları çok güzel hatta bim ve şoka da zıbınlar geliyor kalitesi güzeldi yumuşacık ordan da aldım ben denk gelirsen ordan da alabilşrsin ağız bezleri de vardı
Sare07 Eta21 bencede e Bebek gayet uygun. Bebekler hemen büyüyor öyle pahalı şeyler almaya gerek yok bence. Pamuklu olsun yeter
gldnn Eta21 mtc baby minicity baby bu sitelere bakabilirsin fiyatlari gayet uygun kiyafet olarak agiz mendilini a101 ve bimden almistim
ozlmnhl Eta21 bencede ebebekten almalısın ama daha acele etme onlar çok basit şeyler alırsın daha zaman var ağız mendili için ben miu collection var instagramda onun müslin bezlerinden aldım gayet . güzel
Eta21 Sizce kaçar tane almalıyım ben kış ayında doğum yapacam normal zıbın askılımı uzjn kol mu ya da kaçar tane hangi aydan almalıyım
CananAkdag Eta21 Çeşit çeşit al badinin içine askılı giydirebilirsin uzun kollu al böl bence kaç tane alacaksan ona göre
Eta21 gldnn mtc ve diğer baby sitesinde siz daha önce alışveriş yaptınız mı olduğu gibi geliyor mu ürünleri
Haticebice Eta21 trenyol da hastane çıkışları 5 Li 30₺ ye bile var bence su an bi tane uygun alınmalı sürekli kullanılan şeyler sonuçta hepsi pahalı olmak zorunda değil %100 pamuk olsun yeter
Bebeannesi Eta21 şu an e bebekte sınırlara indirim gelmiş canım mali da çok güzel 5 al 4 öde tanesi de 5 tl ye geliyor gayet uygun ağız mendilini de ordan alabilirsin ben binden almıştım ama
Linababy Eta21 E bebeğin online sitesinden yapmalısın mağazaya gidemiyorsan. Civilin zıbınları o kadar kötüymüş ki bi yıkamada ağzı burnu kaydı e bebeğinkiler mis gibi valla 🤗
Eta21 Valla e bebekten baktım şimdi kafam allak bullak önce nerden başlayacağımı inanın bilmiyorum ya bişe bulamazsam ya yetişemezsem diye şmdiden başlamak istiyorum farklı olsun istiyorum bebeğimin eşyaları😍😍🥰🥰😘
melindam Eta21 e bebekten Alabilirsin Ben Yıkadım Ütüledim Gayette güzel Yeri Var Şimdi İndiirmde Var Bence Bakabilirsin
gldnn Eta21 kuzenim devamli oradan alisveris yapiyor urunlerinin kaliteli oldugunu soyledi bende 300 tl bi alisveris yaptim kargo bekliyorum suan bide enucuzbebek marketi diye bi site var orayada bakin
Evrenim Eta21 canım ben bebemer_bebe sitesinden yaptım oğlumun çogu alış verişini. Fiyatları çok uygun. Kaliteside çok güzel kesinlikle öneririm
durununannesii Kızlar bebeciburda ve prensesbebeden alışveriş yapan oldumu daha önce ürünleri nasıl acaba