DenizEliz Kızlar doğuramadım bi türlü 2 cm açıklıkla geziyorum sarımsı kokusuz ve aşırı sulu sanki çiş yapmışım gibi akıntım var acaba suyummu sızıyor bebeğimin haraketleride normal ama eminde değilim acaba su mu bu gelen? Varmı başına gelen acaba 😬
Btyas34 DenizEliz canım benimde öyle deminden beri onu düşünüyorum 31+6 yım inşallah suyumuz değildir ya aniden geliyor günde bir kez oluyor
YlmzSYlmz DenizEliz 37 haftalık hamileyim gecen catı muayenesi oldum. Ebe baktı bıldıgın suyun geliyor nasıl mantar olmussn dedi evet ddm cok akıntım vardı doktr gyno lomexın diye Bı fitil vermişti onu kullndm mantarı dısarı cıkarms. Geri doktora söyledim oda donaxyl diye fitil verdi 3 gundr kullanıyorum gectı gıbı sinir oluyordum. Kokusundan akıntısı dan gunde 3 kere camasr degıstiriyordm bu sekilde akıntı ve mantar olursa norml dogumda yırtılma cok oluyormus ebe dedi sukur bnm gectı gıbı.
DenizEliz Btyas34 benim de öyle özellikle uzanıyorsam ayağa kalktığımda hareket ettiğimde ıslaklık yaşıyorum ama uzanırken baktığımda bişey yok 🤷🏻♀️