Acemianne92 kızılar 23 haftalığım bu aralar geceleri uyuyamıyorum ,sık idrara çıkıyorum ve ayakta kaldığımda inanılmaz sırt ve bel ağrım var ayrıca kasık ağrıları yaşıyorum normal mi ilk hamileliğim bilemiyorum 🙄🙄🙄
Dilos1645 Acemianne92 normal kaygılanma ben 18 haftalikken kaburga agrısı bacak kasılması uyuşması yaşamaya başladım son aylrda olur senin erken başlamış dediler halada devam ediyo 28 hafta olduk korkma yani bünyeden bünyeye değişiyo demek ki zayıf hamile kaldıysan onunda etkisi oluyormuş bana öyle dediler de pek inandırıcı gelmedi aynı zayıflıkta benden 1 hafta önde olan arldasım hiç bisey yaşamadı yeni yeni kaburga agrısı cekmeye basladı
Betul55 Acemianne92 bebek büyümeye başladıkca ağrıların olması normal bende o haftalarda baya kaburga ağrısı çektim uyuyamadım sonra geçti ama bu aralar bazen yine olıyor. Bacak ağrısı uyutmuyor :) 31+6dayım bı ara karnım yine büyüyor yani ağrılar normal aslnda. Magnezyum bazen işe yarıyor
CnnAkyl Bende 26+3 teyim 🌸 ağrı sızı konusunda bende senin gibi yakınıyorum ilk hamileliğim benimde.Magnezyum ve kalsiyum eksikliği olabilir dedim doktorum ilaç verdi bana kullanıyorum canım 😊
Acemianne92 Dilos1645 çok zayıf hamile kalmadım aslımda biraz da fazla kilo aldım sanırım bu sırt bel ağrısı beni mahvetti dün gece 2 3 saat uyuyabildim birkaç gündür böyle 🥺 Kontrole gittiğimde doktora sorucam bakalım ne dicek 😩
CnnAkyl Acemianne92 Ah canım ben ilaç konusunda öyle Düzenli kullanabilen biri değilim çok üzülüyorum ama unutuyorum yaa 😒 ama illa faydası var tabii
Dilos1645 Acemianne92 seni çok iyi anlıyorum resmen kaburgandan etlerin sıyrılıyo gibi yada kaburgan cigerlerine batıyor gibi sen yine ½ saat uyuyabiliyormuşsun ben 15/20 dk anca rabbim yardımcımız olsun