Elisah Merhaba hanımlar 🙋♀️ Şanlıurfa da hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz? Doğum hangi hastanede yapacaksınız? Kimi önerirsiniz? Muayene ve doğum ücretleri nedir bilginiz var mı? Evime en yakın Metrolife ve Lotus var. Öncelikli tercihim onlar. Ama Ruha Academia da iyiyse orayı da tercih edebilirim.
minik10eller Elisah 20 haftalığım şimdilik devlete gidiyorum ama 30 haftadan sonra özele geçeceğim. Lotusa gideceğim ben İmran hanım var o 100 liraydı en son muayenesi diğer doktorlar 60-70 gibi bir şey o hastanede. Hangi doktoru seçeceğimi bilmiyorum ama doğumu Lotusta yapacağım inşallah🙂
Merve63 Elisah merhaba bende 26 haftalığım bundan sonra bülent sezgine devam etmeyi düşünüyorum muayene ücreti 120 TL miş.daha önce metrolife gülnur çiftçi lotusta imran hanıma gittim .
Elisah Muayene ücreti sorun değil aslında benim için önemli olan doktorun ilgili, cihazların modern olması. Hastanenin, odaların, doğumhanenin hijyen olması. Ilk hamileligim olduğu için kötü bir tecrübe yasamak istemiyorum 🙄