arzuu3469 Kaderycee benim gecti gunde 3 4 defa uyguladım en son söner gibi oldu sert surdum patladı kanadı gecti suan yok
Smgyy arzuu3469 vallah canım bilmiyorum bende şuan hamileyim bu hamileliğimde cıkmadı ama yinede sezeryan diyor doktor şuanlık pek bilmiyorum. İlk bebeğimi 6 ay önce kaybettim 24 haftalıkken kalp anomolisi varmış aort damarı incelmiş kan gitmiyormuş düşük yaptığımda öğrendim 😟
arzuu3469 Smgyy bunda cıkmamasına ragmen sezeryan diosa ozaman normal sansımız yok napalım artık. Özel mi devletimi sezeryan dedi. Devlete gitsek sezeryan mı der yine acaba
Melike-_- brcaky siğil dediğiniz nasıl bisey acaba bende de var ama nasil desem etimin icinde bisey küçük top gibi çıkmış dokununca anlıyorum top olduğunu ama küçük
brcaky Melike-_- karnabahar gibi düşünün üstten bakınca görüntüsünü, çok küçükte olabilir büyüyedebilir, internetten hpv virüsü diye aratınca daha detaylı görselleride çıkar herkeste bir olmuyodur belki
Melike-_- brcaky birtanesi benimkine benziyor ama vajinanin en ust kısmında falan yine de sezaryen mi olunuyor
brcaky Melike-_- canım zaten ultrasona bakarken gözüküyo hemen göbek ve kasık bölgesinde kendi gördü düşün o kadar aşağıda bile değil ama o bölgede olabilir illa çıkması gerekli değil yumurtlama süresi 3 yıl minimum riske atamayız dedi
Melike-_- brcaky evet benimki de tam o kısımda hatta koyulasmis içi boş ama benim ki bende gidince kesin gostercem
brcaky Melike-_- göster mutlaka, inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu süreci, normal veya sezeryan hiç farketmez sağlıklı olsunlar yeterki🙏🏻