Nazlibicicek Bugun eşimle temizlik yaptık. O süpürdü ben sildim 😁 viledayi özellikle kendimi sıka sıka yaptım eşim birakk şimdi dogurcan dedi 😁 iki cm acikligim var. oturup kalkma hareketi yaptım yürüdüm. Faydası olmuş mudur acaba🙄 oğlum pek tinlamiyor gibi😁
Aliyahyaannesi Nazlibicicek merdiven inip çık canım. Pilates topunda hareket yap faydalı olur insallah😊 bende 39 haftaligim bunları yapıyorum inşallah faydası olur
HilalUysal Nazlibicicek maşallah sizeeee. Ben 32 haftalık hamileyim ve erken doğum riskim var ayrıca kasılmalarım da var ben dayanamıyorum 😢
Snamp Nazlibicicek balkondanda atlasan ne zaman isterse ozaman doğar bence kendini yorma kasma takma bi bakmissin ki sancin başlamış bende 38haftalik olacak pazartesi hic öyle şeyler yapmayı dusunmuyorum hareketliyim evde temizlik yapıyorum ama. Kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum sırf doğum başlasın diye değil yardımcı olacak kimse yok mecbur
ElvanGunduz Nazlibicicek Cnm bende dün doktora gittim akıntım çoktu suyum geliyor sandım ama suyum gelmiyordu hemşire açıklığa baktı 1 cm açıklık var 34 haftalık hamileyim sence iyimi yani
Nazlibicicek Tgb anlamam mümkün değil malesef 😁 pazartesi gorunucem doktora. Aliyahyaannesi evet onuda yapıyorum 😁pilates topu aldım da nasıl hareketler yapacağımı bilmiyorum
Aliyahyaannesi Nazlibicicek canım doktorum bana üstüne oturup bacaklarını açıp bi daha bi sola hareket yapmamı soylemisti. Bende öyle yapıyorum hemde ileri geri fln yapiyorum😃
Tgb Nazlibicicek tercubelerime siginarak diyorum 😂 10 gundur yapmadigim tek bisey kalmadi sonuc suni sanci
Nazlibicicek ElvanGunduz benimde çok akintim var. Afedersin sarı renk ve sümüksü. Eğer beyaza döner ve sümüksü olursa doğum başlar dedi doktorum. Bebeğiniz kanala inmiş mi ki acilmaniz olmuş acaba.
ElvanGunduz Nazlibicicek aynen öle Cnm beyaz sümüksü şimdilik durmuş ama doktor Doğum başlar diye bişi sölemedi bebek kanala inmiş te demedi sadece başı aşada dedi yani doğumum mu başlamış haberimmi yok anlamdım
Nazlibicicek ElvanGunduz yok başinin aşağıda olması şuan birşey ifade etmiyor. Sizin haftanızdayken bnmde asagidaydi ama doğum pozisyonu almamıştı. Sizinkide almamıştır henüz. Eğer kanala inmiş olsaydı doktorunuz söylerdi size.
Nazlibicicek HilalUysal kasilmalariniz düzenli mi acaba . Rabbim hayırlısını versin inşallah hakkınızda. Bnmde var kasilmalarim ama gerçek değil.
Nazlibicicek Aliyahyaannesi çok anlayamadım yahu topla birlikte mi dönüyorsunuz sağa sola yoksa baska türlü mu 😁
Aliyahyaannesi Nazlibicicek 😂😂 topun üstüne oturuyorum. Ayaklarımı açıyorum ve bi saga uzanıyorum topla bi sola uzanıyorum. Daire çiziyorum ama kendimi geçirmiyorum sadece topu ceviriyorum. Umarım güzel anlatabilmisimdir😂😂
Tgb Nazlibicicek bende korkuyordum ama bosuna dememisler korkunun ecele faydasi yok diye 😊 sen oyle olursa bol bol dua ve suni sancili iken ıkın ve yurumeye calis ne kadar az ceksen o kadar kâr
Nazlibicicek Aliyahyaannesi beynim error veriyor neden anlamadım yahu 😁😁 7493927374929 okucam ve anlicam yordum sizi 😁