Miray007 Kızlar iyi bayramlar merhabalar iki üç gündür sümkürünce burnumda kanama oluyor sizde yaşadıınızmı bu durumu 🌹
derinozkaya Miray007 kaç haftalık canım ben 26 bu hafta yasıyorum bende doktorum tansiyon yükselmesi yada gebeligin yan etkileri dedi ☹️
DilanDag Miray007 21 haftalığım benimde üç dört kez kanadı az öncesi de dahil doktorum tansiyonunu ölç sürekli dedi ama normalmiş gebelikte kan hacmi arttığı için vücut bir şekilde atıyor dedi
Minow Iyi bayramlar canim kac haftaliksin?23-30haftalar arasi bende yasadim netden arasdirmisdim normal diyolardi
pamuk32 derinozkaya bende şüphelendim sürekli kanadigi için sürekli tansiyon takibi yaptm yüksek değildi hiç.. basınçtan oluyormus smdi geçti ama yaşamıyorum şu aralar
Psikolog-anne Miray007 bende o haftayım oluyor canım hala, hatta genizden boğazımdan bile geliyor normal
Minnaksever Miray007 her ay adet dönemimden önce kanardı adet olacağımı anlardım hamilelikte de bi süre devam etti sonra geçti oluyor normal diye biliyorum ben
Merverkan Bende 16 haftalığım ara ara bende de oluyor burnumu sildiğimde ya da hınkırıp sildiğimde mutlaka peçetem kanlı oluyor ama bu ara yok gibi