Sentrk Ylz1655 phytoil yag sperm artirici…bir cok yag cesidi var sperm icin cild icin botoks yagi her turlu yag yapiliyor..belki bulundgnz sehirdeki eczanelerde de yapiluyor..hangi sehirde yasiyorsnz
Sentrk Ylz1655 bence arastir cok etkisini gördüm..ve halen baska ürunlerini bile kendim kullaniyorm cildle alakali..muhtesem bitkisel yaglar….eczaci arkadasm en samimi yakinm yani..kirk tane limon kabugundan sadce bir damla yag elde ediyirz o derece kiymetli yaglar bunlar
Ylz1655 Melihafurkan canım doktor esıme plenty fert dıye ılac verdı bırkac tabletı kaldı bıtırmesıne ama işe yaradımı bılmıyorm 500 kusure almıstk mart ayında amelıyat sonrası guclendırsın dıye verdı
melekanesi Ylz1655 çakşır kökü suyu, keçi boynuzu özü, sade türk kahvesi, bitter çikolata, muz, ceviz, fındık. Çakşır kökü suyu içinde akzer markası öneriliyor genelde. Kadınlarda kullanabiliyor. Yumurtlama gününe kadar. Şifa olsun inşallah 🤲🏻
Ylz1655 melekanesi allah razı olsun canım benım dun daha akzerın çaksır suyunu sıparıs ettım ınsallah faydası olur 🙏🏻
Ylz1655 Merveyunus31 doktora soraym tekrar e vıtamını almıstık ama guclendırıcının ıcınde var dıye kullanmadık
Melihafurkan Ylz1655 bu dediğim ilaçlarda takviye vitamin ikisinin toplamı 500 TL. İstersen netten bi araştır kullanici yorumlarını oku
Ylz1655 Mkylz amın canım ınsallah deneyecegım sırayla hepsını herkesden Allah razı olsun ıcıme su serptınız🙏🏻
Esme1989 Ylz1655 biz eşime aktaradan bir karışım hazırlattık canım. Gittik oraya çocuk istiyoruz sperm kalitesini arttıracak bişey hazırlarmısınız diye sorduk zaten adamlar günde 5-10 kere yapıyormuş bunu. Bir kavanoz balın içine 22 çeşit malzeme katıp karıştırdı. Eşim günde 2 kere kullandı 2 hafta kadar ve o ay hamile kaldım ben. Mutlaka denemelisin faydasınu gören çok arkadaşım var bu karışımın. Yanında birde proxeed plus diye bir ilaçta kullandı.