Tgba07 Kızlar merhaba . Istanbul anadolu yakasında oturup bu virüs sürecinde doğum yapanlar, hangi devlet hastanesinde yaptınız. Çoğu hastanelr pandemi hastanesi olmuş. Bu durum bni korkutuyor 😔lütfen yardımcı olur musunuz.
balbebeklerim Tgba07 bende tedavi için Zeynep Kamile gidiyorum ve son derece dikkatliler ayrıca sadece doğum olduğu için daha guvenli
Rafet-0810-16 Tgba07 ümraniye eğitim arastirma da dogum yaptım cok memnun kaldim bi bina zaten kadın doğum binasi ama sancaktepe ilhan varank eğitim arastirma da dogum yapan arkadaşlarım var onlarda cok memnun ve temiz iki hastanede 🤗
Esra_ypr26 Zeynep Kamilde güzel Ümraniye devlet hastanesi de kadın doğumuda ayrı binada lux ve tertemiz tercih edebilirsiniz..
Esra_ypr26 Tgba07 ilk kontrole oraya gittim valla bana hep iyi doktorlar denk geldi gayet ilgililer bı bayan doktor vardı adını unuttum eğer hala oradaysa önerebilirm ismine bakıp yazarım İnsaAllahbenm gittiğim şuanda Ümraniye ve memnunun Allah nasıp ederse orada düşünüyorum
Rafet-0810-16 Tgba07 yakacık da güzel goruumcem orda dogum yapmis cok memnuun kaldigini söylüyo ama marmara da güzel
Tgba07 Esra_ypr26 ümraniye de hangu doktora gidiyorsun cnm . Ve oraya nasıl randevu alıyorsun. Gebe polikliniği diye mi kadın hastalıkları ve doğum diye mi bakiyrm da alınmıyor
Tgba07 Esra_ypr26 ümraniye pandemi mi canm eğitim araştırmaya mi gidiyorsun. Yeni yapılan renkli binamı kusura bakma çok soruyrm ya
Esra_ypr26 Tgba07 yokk eğitim araştırma Yeni yapılan bina gerçekten çok güzel ve temiz benim ablamda orda yaptı doğumunu gidenlerde çok metediyo baya hijyenik benmde gördüğüm kadarıyla öyle kaç haftalıksin
Tgba07 Esra_ypr26 33+6 cnm ankaradayım ben . Eşimin tayini var istanbulda kayinvalidem var o yüzden oradan hastane araştırması yapiyrm cnm . Pandemi değil demi
Esra_ypr26 Tgba07 himm anladım canım pandemi değil eğitim araştırma hastanesi Ztn kadın doğum binası ayrıldığı için daha rahat sakin bide çok kalabalık olmuyo
Tgba07 Rafet-0810-16 ilhan varank pandemi sanırım öyle duydum ama nette bilmiyrm 😔Allh yardımcımız olsn bu köyü dönemde sağ salim sağlıkla kucagimiza alalım bebekleri
Rafet-0810-16 Tgba07 aminn insallah ama randevu alcaginiz zaman genelde soyluyolar pandemi olup olmadigini