Meral-5866 Günaydın anneler? Hamilelikte hangi diş macununu(florürlü ya da florürsüz) kullanırsam kullanayım hep midem bulanıyor? Fırçaladıktan sonra agzıma Bi tuaf tat agzım kuruyor . Sizce ne yapmalıyım? 😔
Ozdmrkbraa Meral-5866 ağız çalkalama suyu kullanabilirsin canım bende olmadı da doktorum olursa öyle yaparsın demişti
mysweetbaby Meral-5866 kaç haftalıksınız şuan? Genel olarak bulantı haftalarındaysanız o haftalar benim sudan bile bulandığı olmuştu :) ben paraben sls vs olmadığı için içinde eyüp sabri tuncerin misvak özlü macununu kullanıyorum tadı da güzel
Zlhb Meral-5866 valla benim normaldede bulanırdı hep diş fırçalarken alışamadım hala senelerdir her gün aynı😑
Pankek Meral-5866 Ben çok çok az kullanıyorum hatta macunu değiriyorum fırçaya resmen. 9. Aya girdim daha sorun yaşamadım çok şükür
Ozdmrkbraa Meral-5866 lısterıne cold mınt var mentollü ferahlatıcı biraz keskin rahatsız ederse yeşil renkli olanı var lısterıne nın onu da kullanabilirsin
Meral-5866 mysweetbaby Eyüp Sabri tuncerin misvak özlü diş macunu mideni bulandırıp kaldırıyor mu canım?
mysweetbaby Meral-5866 hayır hiç bulandırmıyor ama benim diş macununa karşı hassasiyetm olmadı hiç.senin de bulantı haftan geçmiş sanırım hassasiyet var başka şeylere de bulandığı oluyor mu?
Meral-5866 mysweetbaby başka şeylere çok bulanmıyor canım Bi splat marka birde sensodyne kullanıyorum.dayanıcam ne yapayım artık 😔