HappyMotherbaby Kızlar bugün itibariyle 28 haftalık olduk ve bugün çok kasık ağrım var ayaktayken ağrıyo ama yatınca dinlenince birşey yok 😔benim gibi olan var mı normal mi acaba bu ağrı 🤔
UluElif HappyMotherbaby ben 16 haftalığım ara ara kasık ağrısı vurup geçiyor çoğu zaman kendimi yorduğum ve hızlı hareket ettiğim zamanlar oluyor canım ağrı vurunca bende kendimi zorlamıyorum oturuyorum veya uzanıyorum hemen sonra geçiyor 😊
UluElif HappyMotherbaby özellikle sağ tarafıma vuruyor normal deniyor ama sürekli oluyorsa doktora danışmanı tavsiye ederim
Vildnozel Ben bu süreçte yeniyim 6haftalığım. Ama başından beri ağrım var aynı şekilde ayakta ve ani hareketlerde . İstarahat etmek en iyisi sanırım
HappyMotherbaby Vildnozel evet canım senin bol bol dinlenmen şart ama benim yürüyüş yapmam lazım hareketli olmam lazım bu aylarda ve bu ağrı hep böyle devam ederse diye korkuyorum 😟
Secil007 Vildnozel sizde bndensiniz benimde en başından beri kasık ağrım var. Arada batma da oluyor ve vajinada yanma oluyor. Açıkçası korkuyorum,çok tedirginim
Secil007 Zemuda yaptırmadım Çarşamba günü doktoruma gidicem. Anlaticam ama galiba idrar yolu enfeksiyonu diyecek 🤦♀️
snyozkn benimde hep ağrıyor 21 haftalık hamileyim.yuruyus yapıyorum vücudumda şişlik olmasın diye .kasik ağrısından yürümeden o kadar problem yaşıyorum ki😟