Selam kızlar bende doğum hikayeleri okuyarak hamilelik geçirdim sanırım 😂
İlk önce hamileliğim sıkıntılı geçmedi tek sıkıntım genital siğil çıkmıştı ve böyle durumda sezeryan olmasıydı hiç bir zaman sezeryan taraftarı değildim çok doktora sordum fakat hep sezeryan dedi kendi doktorumda doğum haftası konuşuruz onları dedi neyse doğum haftası geldi ille de sezeryan diye diretmiyorsan haftaya kontrol edeyim kararı bana bırak dedi tamam dedim haftaya muayene etti normal yapabilirsin dedi 🥳 bende bayram heyecanı tabi 😂 beklemeye başladık derken en son 40. Haftamdaki doktor kontrolümde doktorum alttan muayene etti ve fazlaca canım yandı ondan önce 2 kere daha yapmıştı halbuki tabi korkulacak birşey yok anında geçiyor ☺️ Doktordan çıktım nst ye bağlandım nst de sancı çıktı ama açılma 1 cm eve geldik o gün full sancı çektim ertesi günde devam ediyor uykusuzum ölüyorum yorgunluktan annemi aradım gel doğum olacak gibi diye annem geldi akşama kadar bekledik sancılarım arttı hastaneye gidelim dedim merak ediyorum dedim vs hastaneye geldik biz direk beni nstye aldılar sancılar hafif ama bebek hareketleri az ve tansiyon sınırda ebe alttan baktı hala 1 cm doktorumla görüştü ve bu bir doğum alarmı değil tansiyon ve bebek az hareket ettiği için yatış dedi 😒 yatış işlemleri yaptık serum takıldı ilaç verildi allahım sancılarım arttı tansiyon düzeldi bebek hareketleri düzeldi ama sancılar çok sıklaştı ve uzun sürüyor ebe geliyor kontrol ediyor 1 cm açılma başka yok gece saat 4 civarı bir anda fenalaşıyorum tansiyon yükseliyor yine ve bebek hareketleri kalp atışları yavaşlıyor beni direk spinal sezeryan için hazırlamaya başlıyorlar ama bende inanılmaz bir acı bu arada 36 saati buldu sancı çekmem yorgunluktan bayılacak gibiyim sürekli sancı giriyor ama ben bayılacak gibiyim daha sonra eşimi aradık eşyaları getir Oğlumuz geliyor dedim geldi allahtan yukarı aldılar gelip bebeğin kıyafetlerini aldılar sonra sedye geldi kalktık beni yatırdılar kendim yatacak halim yok 😔 ve asansöre bindik annem eşim başımda bir anda ameliyathaneye girdik spinal iğnem yapıldı ameliyat başladı bir anda doktorum maşallah bir saçı var bir saçı var dedi anestezi uzmanı yanaklara bak dedi derken bir anda hemşire 05:27 dedi oğlumun ağlama sesini duydummmm yok böyle bir an yok böyle bir duygu allahım dedim şükürrrr kime benziyor doktor bey yapılı mi zayıf mı minik mi diye soruyorken hemşirem elinde minik bir bebekle geldi ama nasıl ağlıyor yanağıma koydu yumuşacık ve sıcacık anneeeem hoşgeldin oğlum dedim konuştum biraz ve sustu sonra onu yukarı götürdüler benim ameliyatım devam ama sancılarımdan beri titriyordum hiç geçmedi ta ki ameliyattan çıkasıya kadar🙏🏼 Hemşire istersen sen biraz dinlen senin ameliyatın bitmesine var dedi küüüt direk uyumuşum nasıl yorulduysam 😂 beni uyandırdılar hadi gidiyoruz dediler çıktık ameliyattan eşim beni bekliyordu kapıda iyi ki de bekliyordu o kadar mutlu oldum ki anneme anne ben ineyim bizi göremezse üzülür demiş böyle de güzel bir eşe sahibim özet olarak hanımlar 36 saat sancı çektim ama bebeğim biraz inatçı çıktı normal olmadı varmış bunda da bir hayır şuan sağsalim Yanımda yatıyor bugün 3. Gün Allahım isteyip bakabilecek tüm annelere bu duyguyu yaşatsın çok muazzam bir duygu 🙏🏼❤️ 22.05.2020 05:27 hoşgeldin benim Pamir Aslan bebeğim ❤️😇🧿
(biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar sorularınız varsa da cevaplayabilirim )