Twinksmom MertinAnnesi_ Haziran 10 gibi gidicez doktora paket fiyatı için 5.500 hastane+5.000 doktor alıyormuş sanırım bu arada
Zezeze Gunesana ikili test üclü dest detaylı ultrason ve tüm kan tahlilleri acil durumlarda gitme de varmı
Twinksmom MertinAnnesi_ Evet canım maalesef bende gerekli mi acaba diye düşünüyorum ama doktorumsuz asla giremem doğjma çok korkuyorum
Hatice23E rose90 şuan bu söylediğim doktor doğuma kadar olan muayeneler tetkikler vs. Ve doğum ile birlikte 8 bin ₺ koruda 7 bin
Kozaannesi MertinAnnesi_ Ben doğum paketi satın aldım 7.500₺.,tek başına doğum nasıl fiyatı bilmiyorum.Bence onerilen hastane isimlerini not edin hastaneleri arayıp direk görüşurseniz daha net bilgi edinir siniz👍🏻
Fatmanurszgn MertinAnnesi_ lokman hekim Akay Nagihan Cengaver ,39. Haftamdayım en başından beri gidiyorum , harika güven verici sakinleştirici birisi ve işini çok titizlikle yapıyor çok ilgili
Merida MertinAnnesi_ doktorum Ahmet Özek’ti. Ama iyice araştırın. Ayrıca ben en çok ebeden memnun kaldım. Fatma Doğan. Anne gibiydi😄doktor doğuma geliyor, işin çoğunu ebe hallediyor.
gulbahar88 Ellosluk hiç bilmiyorum onu. Ilk kontrolleri topuk kanı falan içinde ama onu duymadım daha önce
Ellosluk gulbahar88 benim bebeğin aşıları bile dahil livde paket alırken neler dahil mutlaka sorun Yenidoğan yoğun bakımı varmı mutlaka öğrenin