Elif_turk1 32 haftada magnezyum kullanmanıza rağmen bacak bel ağrısı ve uyku problemi yaşıyor musunuz
Mthnry Elif_turk1 sol bacağım felç oluyor resmen uzanırken gece uyuduğum da hem bel hem kalça birde aşırı mide yanması 😔
ECeren Elif_turk1 bel ağrısı gibi değil sanki belim kırılıyomuş gibi 🤦🏼♀️ Tombik biraz bnim tospik 😂 Ama az kaldı die heycan bi korku ortaya karışık bi sürü duygu 😋
Sinemin Elif_turk1 çok fazla yaşıyorum yeni başladım gerçi magnezyuma ama özellikle uyku problemi yaşıyorum hiç uyumuyorum nerdeyse 48 saat boyunca sadece 4 saat uyudum 🤦🏻♀️
Birdanerkan Kızlar 32 haftalık hamileyim bebeğim 1650 gr doktorum biraz az gelişmiş dedi ve ciğerleri için de az gelişmiş dedi ben de korkuyorum 1 hafta sonra kontrole çağırdı erken Doğum olur mu diye aklımdan çıkmıyo
Birdanerkan Gizemli91 tansiyon problemimde var hareketlerini takip et hareketsizlik hissettiğin an gel dedi. İnternetten baktım biraz en büyük hata gerçi bu öyle şeyler çıkıyordu kendi kendimi korkuttum belki de Cuma günü gittiğimde herşeyi ayrıntılı sorcam
Gizemli91 Birdanerkan içini ferah tut canım benimde 32.hafta aynıydı kilosu evet az ama kız bebeklerde olur dedi . Araştırınca insan depresyona giriyor.
busra9436 Gece bel ağrısı yaşıyorum bıçak girmiş gibi oluyor bir de iki gündür kasıklarıma çok sert tekme atıyor kızım uykudan uyandırıyor ağrıdan 🤷