Kızlar dun cok kotuydum hatta farkli bir postda acmistim demir ilaci yan etki etti ve ishal oldum diye bebegimin hareketleride durmustu 2 gun hic oynamadi desem yeridir 1 veya 2 defa kimildama gibi oldu ama bebisimin sert hareketlerinden onlar hareket gibi bile gelmediler doktorumla iletisime gectim ve hemen hastaneye gidim ebenin bakmasini acil durum olursa kendinin hemen gelicegini soyledi aksam 11 gibi evden ciktik ve dogum katina ciktim hemen bebegim 35 +4 gunluktu 2 tane daha evladim var ve nstye bagladilar yavrumun solunumu azalmis kalp atimi duzensizdi ebe geldi ve yuzunu gorur gormez biseylerin ters gittigini anladim sizi bu sekilde gonderemem dedi ciger gelistirici vurmamiz lazim acil durumda sezeryana alinacaksin dedi ebe doktorunu arayacam ama onun soyliyecekleride aynisi dedi aradi ve hemen yatisimin yapilmasini soylediler ve yapildi ciger gelistirici ve serum taktilar sabah doktorumun gelip karar vericegini soyledi ve yeme icme yssak hic bisey yiyip icmiyceksin dediler gunduz 11 gibi doktorum geldi ve beni ultrssona aldilar hemen bebegimin suyu ve kendisi iyiydi ama hareketlerinin az oldugu icin kararsizdi sezeryana alalimmi dedi alirsakta en az 10 gun kuvezde kalir dedi hic beklemedigim biseydi ve ben onsuz eve nasil gidicektim cocuklarim hergun kardeslerini soruyorlardi zeten ne zaman gidip bebegimizi alacaz diye ve ben eli bos gidicektim doktoruma eve gidip evde takip etsem nasil olur dedim acil durum olursa geri gelirim dedim oda nst sonuclarina bakacagini eger igne vurulduktan sonra solunumu duzene girmisse gonderebilecegini soyledi bakti ve iyi haber gonderebilirim ama acil bir durum hissettiginde hemen geri gel yoksa cuma gunu gel bakcaz duruma dedi arkadslar bir kac arkadasimda ciger gelistirici vurulmustu ve erken dogum riski vardi sorum şuki ciger gelistirici vurulduktan sonra bazisi birkac gun fazla oynamaz demislerdi oylemi gercekten kac gun sonra tam net olarak oynar simdi hareketleri var ama oyle cok degil yardimci olursaniz sevinirim erken dogumdanda cok korkuyorum eken dogum yapmis bebisi saglikli sihatli anneler benide biraz rahatlatirmisiniz buna ihtiyacim var uzun oldu hakkinizi helal edin lutfen😙😙