Gull77 Mms06 yazdirilip aliniyomu normal eczaneden mi aldin su sokağa cıkma yasağı bitsin aliyim hemen
Gull77 Byzb1 teşekkür ederim doğum yapınca gider kilolarn dert etme evet ben hiç 50 olduğumu hatırlamam bünye meselesi dediğn gibi kilo sevmyo bnm vucud demekki😊
Gull77 Eemmyy şuan kusuyosan normal geçince 2 3 kilo alınıyo almasam bn alamazdim 5 ay boyunca hep mide bulantsı kahvaltılar haram olmuştu yedğm gidiyodu atlattım şükür
Gull77 Busra221 kaçsinki canım kilon bende dün 26 + 1oldum aynı 3 4 aylk gibi karnım var takma milleti herseyi der bana yılardır herkesin sorduğu tek soru var kilo aldınmı ben böyle mutluyum de susarlar ☺️
Busra221 Gull77 55 ile hamile kaldım 58 im suan . Ya insanlar sanıyoki hamileyken herkes 10 15 kilo almak zorunda
Cucu2015 48 kiloyla hamile kaldım. 23+4’teyim. 3.5 kg aldım. İlk gebeliğimde 47 ile kalmıştım. Bu haftalarda gramı gramına aynıydı aldığım kilo. Ama sonlarda çok şişmiştim 🙈
[silindi] Gull77 bende 51 kilo ile kaldım şuan 59 olmuşum 37+5 olduk bende zorla aldım kiloyu şuan bi karnım var heryerim aynı🙈
Gull77 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşalah kilo da alınır verilir hiç sıkıntıya gerek yok 🌼
Fatmayrc Normal diyorlar banada 23 haftadayım 55 le hanile kaldım 58 oldum karnım çok büyük galiba iç karnım dar görenler şok oluyor Son aylar nasıl olacak hiç bilmiyorum 😂
Fatmayrc Kızlar sizinde iştahınız açıkmı ben her dakika bişiler yemek istiyorum ama zor tutuyorum kendi mi