Busekrkmz Selam anneler bir şey sormak istiyorum bazen vajinam da baskı hissediyorum sanki bebek oraya tekme atıyormuş gibi bir şey oluyor özellikle bugün çok oldu aranız da böyle bir şey yaşayan oldu mu
Cigdemveminik Busekrkmz bnmde 27. Haftmda olmştu 2-3 gün srmüştü doktorm her ihtimale karşı nstye bağlayp bakmştı ama bişy çıkmamştı yorulduysan ve çok yürüdüysen bebek yer çekimnde dolayı baskı yapabiliyormş öyledir sennde bnce dinlen biraz
Nacvess Busekrkmz mrb şikayetiniz devam ediyormu bende 26 haftalık hamileyim vajinamda baskı ve kalçamda da baskı hissediyorum bel ağrım falan var ayağa kalkınca karnım sert oluyor sanki aslında daha yeni gittim kontrole ama daha sonra başladı bu şikayetler geçici acaba
Busekrkmz Cigdemveminik yorulmadığım zamanlarda da oluyor ama özellikle bugün çok oldu ve nasıl desem daha net hissettim sanki kontrole gittiğim zaman bende sorarım artık doktoruma
Busekrkmz Nacvess bu aralar olmuyor aslında durdu ara sıra oluyor bende kontrole gittim ama bir şey çıkmadı aslında benim de karnım çok sert ama onun sebebini doktorum söyledi benim bebeğim ters döndüğü için karnım sertmiş kafasıyla baskı yapıyormuş
Edauysun Busekrkmz ayyy bende öyleym baş asagı dönmüş demi cnm sanada yat dinlen falan dedimi ve karnınnda toplanyrmu bebek bide ara ara bikini bölgende batma vb.. seyler varmı kaçncı hftan
Nacvess Busekrkmz çok tedirgin oldum bende yarın gidicem kontrole alt tarafta hep bi baskı Ağrı oluyor bide böyle yanma gibi sanki vajinanın içinde inşallah normaldir
Busekrkmz Edauysun makat gelişli şuan için dedi ama yat dinlen demedi. 27.haftama girdim ben batma olmuyordu sadece baskı oluyordu vajinam da o kadar ama 27.haftama girdikten sonra geçti şu aralar sadece karnım ve kasıklarım ağrı yapıyor o kadar
Busekrkmz Edauysun evet genellikle hep karnım da kendisi sabah akşam fark etmiyor karnım hep sert hep şiş
Edauysun Busekrkmz benmde cnm öyle hep karnımda bikini bölgemde gibi karnımda ara ara sürekli agrıyor siddetli degl ama