Emineisa Merhaba kızlar yeni üye oldum fikir almak istedim..Ben 6 haftalık gebeyim ve portakal aşeriyorum size cinsiyeti ne olabilir.. bu arada ilk gebeligim 😊
MehmetMelekKse Emineisa ben bir kasa portakal yemiştim o zamanlarda erkekmiş rabbim sağlıkl a kucağımi za almayı nasip etsin 🤗🤗
Deletedmom35 Emineisa bende ilk zamanlar hep portakal mandalina yedim oğlum olacak Allahın izniyle tabi cinsiyet le ilgisi varmı bilmiyorum portakalın 😊
Yusufemirinannesi Ne kadar saçma bir post kusura bakmayın... portakal aseriyorum cinsiyet ne ... bunun icin mi katildiniz ay hic gulecegim yoktu
Emineisa Yusufemirinannesi yorum yapmayip gecseydin yorum yapilacak diye bi zorunluluk yok.. ben de sana guluyorum su an 😂 te Allam yaa
EnginDenizim Ben cok ekşi tuzlu yedim ilk zamanlar tatlidan tiksindim oğlum olacak inşaAllah cinsiyetin asermeye pek alakası yok malesef
Emineisa Deletedmom35 yani herkes yedigi seylerle bagdastiriyo ve dogru da cikiyor. Eskiden de varmi mesela bizim buralarda derler ye tatliyi dogur hakkı yı ye eksiyi dogur ayse yi 😀