Edauysun Kızlar 29+3 üm inşallah ama karnım taş gibi sert heryeri bide yatakta sağdan sola soldan sağa dönerken sanki karnımın içi acıyor :( ve göbek deliği cevrem acıyor agrıyor sanki karın benim degil bunu yaşayan varmı:(
-Busra-- Edauysun bende aynı sekildeyim canım ama bende göbek deliği falan ağrımıyor. Bu arada 28+4 um 😊
Nurdann__25 Edauysun canım bende 29+5 im aynen söylediklerini yaşıyorum az kaldı inşallah sağ sağlim alalım kucağımıza 🙏
1989-- Edauysun benim.gazim oldugu zaman taş gibi oluyor zaten yatakta dönmek tam bir işkence halinde bende genital bolgemdede cok agri var
Edauysun Nurdann__25 cnm ciddenmi valla ne ki böyle acaba korkuyorum ama başka brseyde yok taş gibi içi acıyor :( anlam veremiyorum ana 28 de basladı genelde devam ediyor
Edauysun 1989-- bendede gaz sorunu var sanırım affedersin kabızlıkta var ama gaz sancısı yapıyormu size? Karnımın alt bölgesinde ara ara oluyor yada karnımda neresi agırdığı belli degil evet aynen yatakta dönmek cok zor acıyor bütün vücudum kalçalarım basenlerim :( hele karnımın içi
1989-- Arelbenan gece lavb. Kalktigimda 20 saniye kadar yuruyemiyorum kitleniyorum cok agrim oluyor Allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsinde . Sizin bebegin cinsiyeti ne acaba
Arelbenan 1989-- erkek, sizin? Doktor bebek yerleşmeye başladığı için ağrı normal ve yapacak bir şey yok dedi 🤷🏻♀️ Sanki popomun üzerine düşmüşüm gibi ağrı var 😭
Nurdann__25 Edauysun canım korkma herkeste olan bişey ben magnezyum kullanmaya başladım biraz olsun hafifledi ama yinede devam ediyor senin dediğin gibi sağa sola dönerken zorlanıyorum karnımın içi acıyor çatladım hatta kaşınıyorda sert böyle böyle geçecek inşallah bebişlerimiz iyi olsunda ☺️
1989-- Edauysun evet kan ilaci kabizlik yapiyor oda etkiliyor :( gaz sancim var agri yapiyor karnim cok sert ve agri oluyor
Edauysun 1989-- aynen benimde öyle :( inşallah saglıkla kucagımıza alalımda 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Hayırlısınla demek bu haftaların genel sıkıntıları bunlar
1989-- Arelbenan bizimde erkek bebek ve erkek bebekte kasik agrisi daha cok olurmus doktorum normal dedi baskı yapıyor şuan dedi hatta vajinal kültür aldi hic birşey çıkmadı
1989-- Edauysun olabilir canim ama benim ilk baslardan beri gecmedi bu agrilar zor bi hamilelik yaşadım korona dolayısı ile işe de gitmiyorum evde biraz olsun iyi atlattim bu sureci
1989-- Edauysun evet ordaki kemiklerim çatı agrisi diye geçiyor sanirim surekli degil oturup kalktigimda ve yataktan kalktigimda hissediyorum agriyi
Veraa Benimde 29+2 olduk geceleri lavobaya kalktığımda kasıklarımda ağrı yada uzanırken kalkarken bir haftadır bu başladı
Edauysun Veraa bu bendede var tatlım kalktgmda sanki hafif karın agırıs varmış gibi yada sag sol kasıkta batma gibi:( bide yatarken işte karnmın alt kısmı acıyor agrlık varms gbi