Marayy Kızlar bi kaç isim yazmıştım geçenlerde yaz ismini çok beğendim fakat soyadan dolayı uyumsuz olduğu icin dalga konusu olur diye eledik şimdi ise lila ve doğa arasında kararsız kaldık sizce hangisi daha güzel ?🥰
DBaybars Marayy Ayy Lila ne güzel isim öyle 😊 eşim doğa ismini çok istemişti ama ben beğenmiyorum o kadar o yüzden istememiştim. Bence Lila çok güzel 💕
Yaseminakkoyunk Kubs nasıl bir bebiş peki sakin mi öyle diyorlar insanlar ismini taşır doğanın kötü bir anlamı yok kişide de sakinlik oluyor sizin prenses öyle mi 😇
Sezensu Marayy Doğa 💗 Lila ismi de güzel ama ünlüler koyduktan sonra ben soğuyorum o isimden nedense çok yayılıyor hemen 😂
Marayy Sezensu sanırsam gizem Hatipoğlu’nun kızının ismi ama taa yasak elma İlk zamanından beri lila hep hoşuma gitmiştir eşim doğa ikisi de güzel benim icin tabi 🤗💜
Mervee35 Marayy bence lila. Ben kızım adını lila koycam nasip olursa. Hem çok kibar hem mesela Bi elbise giydiğimde lila renk, kızımın odası lila rengi çok hoş Bi duyguyu yansıtıyor bence ❣️
Marayy Mervee35 tabi buda çok güzel bir bakış açısı lila kibar rahat söylenen bi isim son yıllarda çok bu tarz isim takılsada soğumadım nedense 🙈