Senoss_shnn Hanımlar benim gibi 30 haftadan sonra elini kolunu hareket ettirmeye üşenen var mı benim gibi , sürekli oturmak uzanmak istiyorum hiç iş yaparsın gelmiyor ve çok uyuyorum ilk aylarım gibi 😏
Senoss_shnn Canselserdar ne olacak bu halimiz 🙄 hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık bizde sağlıkla, doğum hikâyelerini okudukça bende dogurucam mı acaba diye düşünüyorum artık 😂
Senoss_shnn ElifOncul aynen öyle çok iyiydim yorulmak bilmiyordum şimdi nefesim bile kısıtlı çok çabuk yoruluyorum 🙄
ElifOncul Senoss_shnn kıymetini bilemedik 2. Dönemin:) hamileliğin balayısı diyorlardı gerçekten öyleymiş canım neyse sabır 🙈
Denizkaplan Senoss_shnn perde asıp stor sokup yıkayacak ev badana temzlıgını yapacak kadar emerjım elhamdulillah amaaaa kızlar bir uykum oluyor oglen 1 gıbı aksam 6 gıbı ya boyle sankı sabaha kadar besık sallamısım he cok ıyı uyuyamyorum tuvalete gıtmekten ama yanı boyle bır uyku yok oglumda ılk 3 ay boyleydım bundada son ıkı ay 33 haftalıgm buarada
Smile18 Son 35 deyiz Artık aşırı yorgun her şeye isteksiz,uykularım düzensiz olmaya başladı yalancı sancılar çoktan ara ara yokluyor. Hayırlısıyla Bi doğursaydım🙄🐣