Busu Rabia1 benim de en dert ettiğim şey😣 travel sistemi çok istiyorum ama kullanışlı değilmiş daha sonradan baston alınıyormuş İki bebek arabası da Fuzuli tabi ben hala kararsz🤣
Matmazelll Rabia1 hem baston tarzı hemde pusetli bak canım. Açıkcası ben travel aldım ardından da kabin boy aldım travelden memnundum hiç bi sıkıntısı yoktu ama kabin boylar daha hafif geldi bi kucağımda kızım elimde de araba kaldırması gezmesi iyi oluyor o yüzden tercih ettim birazda bagaj sorunu yaşıyorsun
Esra13 Rabia1 Herkesin kullanım şekli ve koşulları farklı. Benim evim bahçeli, girişim düz. Baston çok seyyar, yapmacık, konforsuz bence. Travel aldım, rahat ve konforlu. Kesinlikle baston kullanmam, bi kere acayip basit ve kötü görünüyor..
Rabia1 Busu bende travel istiyordum ama herkes çok ağır çok yer kaplıyor falan diyorlar bastona ilk doğduğunda binebilir mi ki ? Aslında bastonun fiyatı daha hesaplı
Busu Rabia1 bende onu düşündüm bineblr mi diye ama neden binmesin ki içine güzel bir pamuk dolgulu yatak tarzında kılıf üstüne bi pike ohh miss 😆 vüris var vüris zaten ilk 6 ayına kadar evdeki gecirirz benim tahminm ozman a da travele gerek kalmaz ☺️
Busu Rabia1 evet kuzenim de var uzay mekiği gibi bende dış görünüşe aldanıyorum ama almcm kesin karar verdim bir kaç kez kullandım olcak gibi değil ☺️
Rabia1 Busu e bebekten baktım baston arabalara şimdi fiyatı uykun siz araştırdınız mı o da doğru ilk 6 ay binemez zaten
Busu Rabia1 yani arabaya da çok para dökmenin manası yok ben arastrmadım abim çocuğuna aldı hiç kullanamdlar gibi Bsey oldu pierrre cardin nin bana verdiler doguma yakın iç ölçülerine göre uyku seti gibi Bsey uydrtcm tamam belki onu BİLe kullanmcz ben evden pek çıkmam gibime geliyor da ☺️
Esra13 Rabia1 Casual Cadillac Air Travel Sistem https://www.hepsiburada.com/casual-cadillac-air-trona-travel-sistem-bebek-arabasi-p-HBV00000C7CIL?magaza=Minicadde
Mehlikapartal Rabia1 inglesina zippy pro travel sistem set olarak aldım. Kullanan arkadaşlarım memnun olduklarını söylemişlerdi onların referansı ile deneyeceğim. Kolay açılıp kapanma özelliği var.