Susam24 Kizlaar 15 haftalik hamileyim canim kumru istiyorr gozumun onune gelip duruyor salam sosis zararli diyorlar yesem bir sey olur mu ki yaa😑
duygulutas Susam24 ay ben dayanamadım geçen hafta yedim🤦🏻♀️ pişirdikleri için güvendim de zaten sürekli yemiyoruz ki🤷🏻♀️
1994ozg Susam24 ye canım istediğinii yeee yasak falan yok kola bile içilebiliyor dozunda. Amaa kaliteli ve iyi pişmiş olması gerek eğer öyleyse istediğin kadar ye doktorlarda karşı çıkmıyor
Susam24 Busu oldum olasi hep boyle seyleri severim zaten bu zamana kadar aklima gelmeyisine hayret ediyorum😀
Frfr94 Susam24 bende yiyorum evde güzelce pişiriyorum tost falan yapıyorum haftada bir kez yiyorum can çekiyor illaki 😊
YagmrK Susam24 canın istiyorsa ye canım sürekli hale getirme yeter nefis sonuçta.. ben 32 haftalık hamileyim 1 kere sucuk 1 kere hamburger 1 kere de kuzu ciğeri yedim 1 kereden bişey olmaz mantığı var bende 😂
Busu Susam24 bende bi sevmem 5 sene fastfood üzerine calıştım tadına bile bakmadım çok karışık seyler 😆 bi kasap sucuk onun dışında salam sosis vs hiç yemiyorum 🙄
busra1708 Susam24 sürekli yemediğin bişey nasılsa. Bu tarz şeyler sürekli tüketilince zararlı. Bence yiyebilirsin 😊