Elif1613 Hamileliginizi ogrendiginizde günde kaç defa folik asit kullanmaya başladınız ben hamile klmadan once günde üç tane atiyodum şuan hamileyim kaç tane atmam gerek ki doktorada gdemedim virüs var malum yardımcı olurmusunuz 🙄
Haree Elif1613 Günde alınması gereken miligram belli 3 tane neye göre alıyordunuz ki.Fazlasını zaten vücut direkt atıyor. 1 tane alınması gerekiyor benim bildiğim
Elif1613 Haree 3 tanesi karşılıyordu içindekileri doktorumda üç tane atılması gerektiğini demişti şuan hamileyim o zaman hamile değilken o şekilde kullnmstm
Elif1613 RuzgarsMommy evt folictrio idi kullandığım hamile klmadan once gubde 3 taneydi doktorum dedi şuan hamileyim kaç tane atsam bilemedim
ilkbahar benim kan ilacımda da ekstradan folik asit var kapağında içine karıştırıyorsun ama artık onu katmadan içiyorum… Sağlık makalesinde okumuştum çok fazla folik asit bebekte otizme neden olabilir diye 🤪
Neslihankk Elif1613 Ben 6 haftalıkken ogrendim gebeligimi 8. Haftada doktorum yazdı gebyfoll günde 1 defa kullanıyorum kuzum
RuzgarsMommy Elif1613 sor bakalim canim ayni devam mi ettircek değiştircek mi? Mg düşüktür belkide o yüzden 3tane al diyordur