Gonca2535 Kızlar ayrıntılı ultrason için zamanımız yaklaşıyor doktorum ben kendim yapıyorum dedi siz nasıl düşünüyorsunuz
Wonderanne Gonca2535 bize radyoloji uzmanı doktor baktı gayette güzel ilgilendi her şeyi tek tek inceledi benimle de sohbet edip rahatlattı
Gizemito Gonca2535 Benim doktorum ilk görüşmemizde belirtti başka bir uzmana yönlendiriyorum diye ve bunun için ekstra ücret ödeyeceğimizi de bildirdi. Mutlaka bu konuda uzman biri yapmalı.
MinnakLiva Hastanelerin cihazına göre değişir ben pek memnun kalmadım diye ayrı bir klinikte yaptırdım
tuubaeylulanil Gonca2535 peritanoloji yapıyor canım benimde 11 haziranda randevumuz var kendi dokturum o bölüm in randevu oluşturdu
Esraabozkurtt Gonca2535 canım iyi araştır 10dk bakıp bırakmasın seni. Benim en az 40dk sürmüştü tek tek tüm organlarını kontrol edip gösteriyor el ve ayak parmaklarını tek tek sayıyor baya güzel bişey ultrason da gördüğümüz gibi değil😊
Gonca2535 Esraabozkurtt bende kendi doktorum yapsın içime sinmezse hemen kliniğe gideyim diye karar aldım:)