Momsis canım merhaba benim 5.haftamda kahverengi akıntılarım başladi doktora gittik rahimde 5,5mm kanama alanı var dedi progestan ilac ve pruluton iğne verdi haftada bir anneme geçtim annem bakti bana hep yattim bir hafta sonra kanama alanım 1,5mmye düştü sonra doktor ilaca igneye devam dedi bir hafta sonra gittim kanama alanı yok olmuş dedi bebek iyi dedi yine kahverengi akıntılarım devamdı ama asla pembe ve kırmızı değildi ama hep kahverengi sonra ilacimi progestanı 200mg al dedi doktorum 5.haftadan başlayarak 9.haftada durdu kahverengi akıntılarım çok sükür 🙏🏼Suan 11 haftalık hamileyim igne ve ilac devam ediyorum 20 gundur yok dedigim gibi pazartesi 12 haftalik olacagiz ve doktor kontrolmuz var sana tavsiyem ise bol bol dinlen imkanin varsa sana biri baksin yoksa esin yardim eder bi sekilde her zaman doktorunla iletisimde ol akintilarini bildir bide kanama alanin bebegin esigine yakin mi yoksa uzaktami sakin stres yapma hersey Allahtan kendini ve bebiside uzme doktorun dediklerine uy gecmis olsun uzun uzun yazdim ama benimde ilk gebeligim bende baya arastirma yaptim o yuzden durumumu anlattim doktor sanada dinlenme onerdimi,birde benim doktorum iliski yasak bide sicak dus yapma dedi