Ayse2880 hulyadoner Çokk tesekkrr ederimmmm aminn insallahh😍😍 Hep edyrrm duaa rabbim bi avazda kurtarsn hepinizide sizde miniklernizi emzrrkn buraya hikayenizi yazn insallah😍
Ayse2880 Nurhanipek Çok tesekkr ederimmm Allah sizdendee Razi olsunn insallahh😍😍🤩 aynn okuyrm bnde sureklii ayetel kursiyi ozelliklede😍
ElifSuMerve Ayse2880 Cok saolsn canim benm cok mutlu oldm boyle olmana rabbim daha iyi etsin sen böyle konustukca bende istiyorm ama insallah hayirlisi kendine cok iyi bak allaha emanet olun yazdiklarin icinde tesekkur ederim tekrardan 🥰🥰🥰
Ayse2880 ElifSuMerve Aminn inşallah cümlemizi canmm😍😍 Rica ederim be demek Sizde Allaha emanet olunn insallah hayrlii kolay dogumlarnz olsun😍💖
minikgunesim Ayse2880 erken doğum riskim varmış dün sancım çıkınca yatış vermişlerdi eve geldim yazınızı okuyunca rahatladım korkum endişem artmıştı nasıl yapılan hazır değilim düşünceleriyle boğuşuyordum 💙
Ayse2880 minikgunesim Korkmaa canmm hicc korkmaa bak görceksn nasl kolay bitip gtcekk kucgna alnca herset btcek❤
AynurAy Ayse2880 Benmde ilk gebeliğim korkuyorum açıkçası öyle çok korkacak bişe var mı bana gelyo ben doğurrken ölcem😃
minikgunesim Ayse2880 inşallah çok kolay olur bizim için herşey sancımız geçmiyor sabredemeyecek bnm ufaklık bu gidişle 😞
Burcu17 Ayse2880 maaşallah 🌹 rabbim bundan sonraki dönemlerde de evladınızla ilgili her dönemi sorunsuz geçirmenizi nasip etsin inşallah 🤲
Ayse2880 minikgunesim Sancin olmaso daha iyi iste bak suni vermzler canm rabbim kolaykk versin insallah💖 inşikak suresinin ilk üç ayetini oku surekli ben hastanedede sanci vurdukca hep okudum 💖
TuncAysun Ayse2880 Masalalh canım yaa benim ki 39 haftalık 3700 oldu daha 1 hafta bekliyoruz dahada alır gibi geliyor hem de dönmedi onu bekliyoruz
Ayse2880 TuncAysun Neyse cok az kalms canm 39 dan snra hemenn geliyo artikk hic beklemedgn anda ❤ Doktorun demesine em gec bugn dogum olcakti ama bugn 1 haftaligiz 😁