Ayse2880 İlk olarak Hayırlı Bayramlar Diliyorumm… Benim Hamilelik serüvenimde çok kolay rahat geçti Ne mide bulantm oldu nede başka bisey hiç hamile gibi degildm işimi gücümü rahat rahat yapıyodum hep kii 32. Haftaya kadarms 😀 sonrasnda artik iyice agrlastm hareket etmk istemiyodum hiç 🤣 Normal doğumdan Aşırı korkuyodum Nasıl olcak diye diyee sabahlara kadar burdan doğum hikayesi okuyodum hep düşüncem insallah sezeryan olurda kurtulurm diyodum tabii ki sezeryan da zordur amaa normalden daha çok korkuyodum🙊 Bu virüsten dolayi hic cıkıp yürüyüş falanda yapamamştm herhalde cok zor olur diyodum .. Ve Gelelim O Geceye Bu arada ben 19 Mayıs Salı gunu dogum yaptm o gün sancilanp gtmeseydm cuma günü suni sancyla doguma alcam seni demisti çok dua ettim çok şükür suniye gerek kalmadı🤗 Aksam yatarken çok iyiydm ne sancm vardi ne ağrm uyumsm 3 e kadar 3 te bi bel agrsyla uyandm sanki tuvaletim varms gibi agriyo surekli tuvalete ckmak istyrm saat 6 ya kadar öyle biraz sızılandm 6 buçuk gibi falan artık şiddetlenmeye başladi ama dayanilmycak gibi degildi kıyafetlerimi giydim hemen çıktik 10 dk olmadan vardik hastaneye aclmama baktilar 5 6 cm açıklığın var ögleden ònce doğar dedilerr hemn nst ye baglandm sanci vuruyo snra geciyo gectgii zaman bi rahatlama geliyo ama vurunca artik bagırmaya başladim bi daha geldi baktilar açlma artms bnde çok bagrnca hemen doğumhaneye aldilar çatala yatırdilar sondayi taktilar biraz sızladi ama çokta acılı bisey değil yani snra ıkınma hissi gelince soyle dediler o an zaten geldi artik ıkınmaya başladim 1 dk falan dinleniyrm bi nefes alablyrm Rabbim o kadar büyükki herşeyi ne güzel ayarlamış🤗 sonra bi kaç kere daha ıkındım ne kadar kaldi dedim saclari çıktı hadi annesi güzel ıkın bi daha çıkıyo dedi doktor öyle diyince biraz daha cesaretlendim o ıkınmada çıktı paşam.. 8 bucugu geçerken girmiştim 9 u 2 geçe kucagima koydular o an herşey bitti gitti dikişleri atarken doktorla muhabbet ediyoduk çok hissetmedim zaten uyuşturdu dikerken acirsa söyle yine uyuşturcam dedi içte 8 tane dikiş var biraz da dışta var dikişin dedii.. sonra dikişte bitti çataldan kaldırdılar pijamalarimı giydirdiler odama gectim. Internette hep göruyodun normal doğum yapıp dogumhaneden ayaga kalkp cikanlari ama inanamiyodum oysaki gerçekten öyleyms bebek çıktktan snra hic bi agri sızı yokmuş😍 Benim Dogum hikayemde boyle kızlar suan oglumu emzirirken yazyrm baska turlü telefona hiç frsat olmuyo artık zaman hemen geciyo 6 günlük olduk bile 🤣 sormak istediğiniz bisey olursa sorabilirsinizz .. Benim Tavsiyelerim Kurani kerimi bol bol okuyun Yasin suresi Meryem suresi Inşikak suresini surekli okudum son zamanlarımda herseyin başı dua Rabbim yardim ediyo hiç korkmayin ben dogurduysam herkes doğurur canm cok kiymetlidir🤣 He bu arada ben bunu yazarken eşim gördü diyoki yaz yaz Allah eşlerine yardm etsin de yaz kapıda sen bagrdkca öldum öldüm dirildim olan bize oluyo diyo🤣 çocugu gosterince hemen eşim nasil dedim ödum koptu aklim gitti diyo 🤣 Bende diyorum herseyi çeken kadinlar o kadarda siz çekin😁😂 Neyse çok uzattim Kusura bakmayin ben smdi happy kids e geçiyorum Hepinize Hayirli Kolay doğumlar diliyorum Rabbim yardimcinz olsun..😍
Wonderanne Ayse2880 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 😍🤩 masaAllsh gerçekten kolay bir doğum olmuş şu an 6.hatmimi bitiricem az kaldı 2 hatim daha hedefim var 63 günümüz var insaAllah bizim de dogumumuz kolay olur 🤗🌸
papatyalarr5 Ayse2880 ayyy maşallah ne kadar güzel ve sorunsuz olmuş doğumunuz😍 sağlıklı sıhhatli büyütün evladınızı inşallah 🙏🏻 Bizde bir avazda alalım evlatlarımızı kucağımıza ♥️
Denizkaplan Ayse2880 cok guzel bır dogum ve anlatmınz olsun Rabbım sıze bagıslasın evladınızı bızede kolay dogum nasp etsn
Buluttt123 Ayy ne güzel rabbim saglik sihatle büyütmeyi nasip etsin inşallah. Normal doğumda sonda takılıyor mu canim ilk defa duydum. Ağrı felan oldu mu
Ayse2880 Buluttt123 İnsallah Çok tesekkur ederimm😍 Bende taklmiyo saniyodum bi arkadasm takiliyo söyle uyuşturuup taksnlar dedi ama ben demedim o an takarken sizladi o kadar 😁
Ayse2880 Wonderanne Çokk çok teşekkür ederimm Amin insallahh😍 Maşallah sizede rabbim kabul etsin inşalllah 😍 bende bi hatim yapmstm ama sureklii okudum dedigim sureleri 😁 Hayrlsyla kucaginiza alin inşallah😍
melikekayi Öncelikle iyi bayramlar diliyorum ☺️ Maşallah ne güzel su gibi akmış gitmiş , sağlıkla huzurla bebişinizi büyütmeyi nasip etsin Allahım 🙏💕 bende birşeyi merak ettim sonda ne için taktılar acaba genelde sezeryan olunca takılıyordu 🤔
Ayse2880 melikekayi melikekayi Amin Allah razi olsun insallah😍 valla o an soramadm takarken gordm korktm ama bisey olmadi 🙊 Bende oyle biliyodum aslnda sezeryanda ama niye taktilar bilmyrm😙
Ayse2880 papatyalarr5 Insallah sizinki vee butun dogum yapacak olan annelerinkide kolay olsun rabbim yardmcnzz olsun çok tesekkr ettm😍😍😍
Enguzelhediym Ayse2880 çok güzel Bir doğum olmuş maşallah Allah analı babalı büyütsün 😘 eşinizin dediklerine de ayrı güldüm yazık bu adamlara 😁 benim de 3 ayım kaldı ama en başından beri sadece yatıyorum ben 😯 hareket sıfır. Bu saatten sonra yürüyüş egzersiz vs yapsam normal doğum yapabilir miyim acaba
Canan_c Enguzelhediym hep yatınca zor doğum olcak yada çok yürüyüş yapınca kolay doğum olcak diye net bişey yok canım malesef. Bünye ve bebekle alakalı. Sabah akşam yürüyüş yapıp zor doğum yapan kadınlar da var malesef.
Ayse2880 Enguzelhediym Aminn çok sagolunn 😍😍 Aynen yaa onlarada yazik tabii🤣 valla bnde yuruyus egzersz yapamadm cok ama ilk baslardan beri hep isimi gucumu yaptm yani o kadar😀 Olur insaallh canm bol bol duaa et. Dogum bnce o am gelisen bisey bide bana hep normal gorunuyo demsti sana dedimi bisey😍
Halekd Ayse2880 maşallah ne güzel olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻valla bende hep bu düşüncelerdeyim. Ama herkes bana şey diyor doğumdan bir kaç gün önce ağrı olur demek olmadan da başlayabiliyormuş. Benimde son 10 günüm 38+4 olduk. Halâ tık yok bizde. Bende bu virüsten dolayı çok hareketsiz kaldım. Normal doğuma uygun dedi doktorumuz ama yine de hep bir korku telaş var. Sizin uygun muydu doğuma çatınız ve kaç kilo doğdu bebiş 🙂
Ayse2880 Halekd Çok tesekkr ederim Amin insaallah 😍 valla bnde oyle bekliyodum hic dogmycakms gibi geliyodu hicagrm yoktu saatler icnde sanclnp dogrdm insaallh siznde oyle olur 😍😍 hep normal gozukuyo demsti en basndan beri. Cati muayeneside hic olmamstm haftaya etcm demsti kii bebis dogdu 😀 3600 dogdu😍
Gamzedngdn Ayse2880 Ah canım ne güzel anlatmışsın ilaç gibi ağrılarım olan bu günde çok iyi geldi bana bu hikaye Rabbim bizleri de bir avazda kurtarsın inşallah 🤲
Ayse2880 Gamzedngdn Böyle duşünmene çok sevnmdmm canmm😍 Hıc korkma hersey gelip geciyo bi anda rabbimm kolaylgni veriyo gercektenn 😍
2020-2020 Ayse2880 ne güzel demişsin herşeyin başı dua … Rabbim emanetlerini sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin… Sağlıkla büyüsünler inşallah ..🤲🏻
Emilah Ayse2880 ilk doğum muydu acaba? Maşallah rabbim uzun ömür versin ins. Bide nişan veya şu gelmeden mi acilmaniz 6 cnm olmus
Ayse2880 Emilah Evet ilk doğum😍 Amin inşallahh sagolun😍 evet suyumda nisanmda gelmemsti o yuzden rahattm daha var sanydm ama oysaki o kadar aclma olmus bile
Wonderanne Ayse2880 amin insaAllah hedefim 7ydi ama 8i zorlayacagim şimdiden faydası var aslında çok sakin bir kızım var annesini çok tekmelemiyor masaAllah 🌸🤗
Ayse2880 Wonderanne O kadar yapmssn sen 8 i de bitrrsn canm masallah tekrardan😍 valla boyle kolay olmasnn bnce tek sebebi okudugm kuran diye dusunyrm ben 😍
YarenG Ayse2880 Rabbim size de bebeğinize de sağlık versin 🤲 Beni en çok korkutan dikişler kesilsin istemiyorum sonrasında idrar yaparken yanar diye düşünüyorum çok korkutuyor beni bunlar ya annem de tutturdu sezeryan doğur sonrasında daraltma ameliyatı olman gerekecek falan diyor tüm motivasyonum düşüyor
Ayse2880 YarenG Aminn çok tesekkr ederimm😍 Hiç korkma canm dogumdan snra da bana gelip surekli tuvalete cıkinca haber ver dediler bnde korka korka gttm ama sıziliyo sadece bisey olmuyo. Gercektn cocuk cktktan snra iyiki normmal olms diyosun. Bencee normal ilerliyosa normal yap derim sezeryan yapanlar cunku hep daha zor diyo bebege bakamysn emzrrkn zorlanysn falan diyo. Suan 6.gunum hic bisey yok saylr cok rahatim 😍 YarenG