Hosgeldin canım aramıza, öncelikle bu durumu kabullenmek ile başlayacaksın😘 rabbim vermiş öyle uygun görmüş. Milyonlarca insanı aratırken sana verdiyse bi bildiği vardır 😍 evet gerçekten zor olacak ben kolay olacak demem asla ,, çünki biz anneyiz , geceli gündüzlü devam eden fedakarlık gerektiren bi görevi üstleniyoruz.. Ama zorluğa yardım edecek de bi rabbimiz var. Benimkilerin arası tam 2 yaş olacak , ikisi de küçük ikisi de laftan anlamayacak, bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim de ağladım, bakamayacağım için değil , ama ya oğlumu ihmal edersem onunla ilgilemessem ona yetemezssem gibi gibi sorularla kendimi yedim kaç gün . Sonra durdum düşündüm tek benim basıma gelmedi , tek oğlumun kardeşi olmayacak ,, herkesin yaşadığı bi durum bu. Elbet birgün kardeşi olacaktı. Ha bugün ha yarın , olumlu şeylerle teselli ettim ediyorum kendimi.. Yorum yazan arkadaşların hepsine diyorum , şurada en fazla 2 yıl sıkıntı çekeriz , 2 yıl sonra herşey düzene girer arkalı önlü büyür giderler 😍😍😍 rabbim hepimizin yardımcısı olsun, biz anneyiz 💓 cok güçlüyüz,