Kumsaln_annesi Kızlar bebeğime pişik kremi alcam. Bepanthol düşünyodum ama bi arkdasm ısrarla arko kremi öneriyor. Ben hiç düşünmemistim bi yandanda aslında yıllardır olan bi marka. Kullanan varmı iyi gelirmi gerçekten 🤔
1serapguneyli Kumsaln_annesi bende bepanthol düşünüyordum ama kuzenim yeni doğum yaptı dedi ki ben onunla başladım ama memnun kalmadım çünkü yapısı sıvı yapıymış bayağı akışkan olduğu için cocuk her çişini yaptığında krem de akıp gidiyordu her altını değiştirdiğimde tekrar sürüyorum ve yeni doğan da çok kez altına yaptığı için keremin nasıl bittiğini anlamadım dedi o yüzden sudocreme geviş yapmıs çok da memnunmuş benimde kafam karıştı
MinnakLiva 1serapguneyli ama sudokrem günlük kullanım için değil ki günlük kullanım için akışkan olması lazım yoksa derinin nefes alması engellenir
1serapguneyli MinnakLiva kuzenim bepantholden memnun kalmayınca doktoruyla görüştü doktoru tavsiye etti aynı şekilde çevremde doğum yapmış sudocrem kullananlara da doktor tavsiye etmis hepsi aynı şeyi söyledi yani ben daha doktoruma h sormadım bu hafta kontrolüm de sorayım bu sudocrem konusunu
MinnakLiva 1serapguneyli Evet sudocremden bende şaşmam kendimde kullanırım ama sürekli kullanım için değil çünkü çok etkili bir krem bide deriyi kapatıyor hemen zamanla deride döküntü yapabilir yada cilt altı hastalığı yani demek istediğim kullanım sıklığı çok olmamalı canım 😘
Fossey Pişik kremini ve yağını Incia markasından aldım. Araştırmalarım sonucu içeriği en temiz markalardan biri olduğuna karar verdim. Trendyolda şuan indirimde ikisini 70 liraya aldım, bakabilirsin. Kendi sitesinde ikisi 120ye felan geliyodu