Merlin00 Kizlar burda surekli basur sorunu yasayanlarin basliklarini okuyorum. Nette daha once cok karsima cikti patlican sapi kürü. Yazinca cikiyor nasil yapildigi. Belki faydasi vardir bilmiyorum isterseniz bi araştırın
hunilimom Merlin00 allah dusmanima vermesin o kadar kötü bi agri ki ne oturabiliyorsun nede başka bişe benim ilaçlarla iyi oldu arada yine tutuyor
Gunaysalman Merlin00 ben kuşburnu denemiştim gerçekten çok memnunum üç günde geçti ki ben artık oturamıyordum bile öyle batıyordu. Bildiğin poşet kuşburnunu istersen iç istersen içme sıcak suda bekletip sonra hafif soğusun. Üstüne yirmi dk oturun umarım faydasını görürsünüz :)
Mom9272 hunilimom of sorma sorma gözümden yaş geldi resmen çok şişmiş ilaç sürdüm napıcam bilmıyorum bu acıyla
Merlin00 hunilimom allah saglik versin ya valka neren agriyosa en kotu agri o derler. Sagliktan onemli bi sey yok bu dunyada
hunilimom Mom9272 benim Doğumdan sonra oldu iki ay cektim tuvalete çıktığım zaman iki gün oturamıyordum krem fitil vs onlarla geçti biraz yine arada geliyor tabi
_zehra_ Bende 1 ay önce doğum yaptım, çatlak oluştu 3 gun önce. Ne yapacagimi şaşırdım yaa. Doktora gitmeye de korkuyorum
Okangokce Ben eşime uyguladım gerçekten geçiriyor ama hamileler kullanabilirmi bilmiyorum kantoron yağıda iyi geliyor