Merhaba sevgili anneler ve anne adayları
ana kucağı olarak nasıl bir şey önerirsiniz ? Şu otomatik titreşimli 700-800 bandında olanlardan mi yoksa uzun süre kullanamıyor zaten al gitsin en ucuzunu mu dersiniz ?
kaç aya kadar kullanıyor bebekler ?

Ececem merhaba 🙏🏻 Jokerden indirimdeyken aldım ana kucağı, tripper diye geçiyor ismi. Biraz bütçe meselesi aslında bu, bana kalırsa gereksiz ki zaten çok çabuk büyüyorlar hareketleniyorlar 🥰 o yüzden söylediğiniz rakamlar bana göre gereksiz, tabi yine size kalmış birşey 🌸 nacizane tavsiyem standart ana kucağından almanız 🤗

Bebekten bebeğe de değişebiliyor bu , kuzenimin bebeği 1 yaşına kadar ana kucağında yattı kalktı 🥰 her bebek farklı olabiliyor 🤗

HemsireAna Kesinlikle katılıyorum. Eşimde joie’nin alalım dedi çok gereksiz para ve uzun süre kullnamayacgım. Ama titreşimli olanlarnvar e bebekte uygun fiyata onlardan mı alsam diyorum.

Ececem Merhaba, ben Fisher Price markasının linkteki modelini sipariş ettim. Ana kucağı görevi bittikten sonra sallanan sandalye olarak çocuğun kullanabilecek olması hoşuma gitti. Daha uzun ömürlü olur diye düşündüm. Fiyatı da kullanım ömrüne göre ortalama görünüyor. Bakalım inşallah memnun kalırım. Genel yorumlar olumlu :)
        https://www.hepsiburada.com/fisher-price-yagmur-ormani-portatif-anakucagi-ve-sallanan-sandalye-pm-aileoynmar47720

Ececem Kızım şimdi 4 aylık oldu , almadım çok lazımsa pusetine yatırdım biraz. Ana kucağı gereksiz diyebilirim.

Ececem canım ben e bebek markası baby plus 6 foksyonlu ana kucağı aldim çok kullanışlı ve baya kullanıla bilir ana kucağı beşik salıncak falan oluyo çok güzel ve fiyatı da pahalı değil bi bak istersen

Ececem E-bebeğe yeni gelen bir anakucağı var baby plus,uygun fiyatlıydı onu almayı düşündüm anakucağına gereksiz para harcanmamalı benim fikrim😊 ya da Fisher price alıcaktım 500 civarıydı

Ececem ben joie serina almayı düşünüyorum 4 5 ay az bir süre değil ama herkesin tercihi tabiki