Happybsrn Mnnkkrby ben de Şubat’ta kimyasal yaşadım daha bi şey yok herkes kalıyor maşallah bi ben de yok hayırlısı 🙏🤣
Mnnkkrby Hlnmstf maşallah ne güzel inş benimde öyle olur ilk gebeliği kimyasal yaşayınca çok ağır geldi🙄
Defnekayra sdnrkya cnm bı arkdsm 3 defa kımyasal gebelık gecrdı yumurta büyütucu verms dr ole hamıle kldı kIz çok zayıftı bnde 1 defa kımyasal gebelık yasadm adet oldn hemn hamıle kaldm ve kızım oldu ılk bebegım
sdnrkya Defnekayra bin maşallah ben doktora gittim canım hiç bi sorun yok adetin 3.gunu hormonlara bakılacak rahim yumurtalık temiz bir düşüğüm var
Telatabih Defnekayra merhaba canım bende 3 defa kimyasal yaşadımda arkadaşın klomen mi kullandı acaba ?
Defnekayra Mnnkkrby hatta dr hamıle deılsn bole dedı 🤣 bana çunku 10 mayıs gebelık sonlanmış 16 mayıs hamılesın olmz ole iş dedı 😂😂😂sonuç dogum yaptm
Defnekayra sdnrkya olur herkeste oln bse çok duyuyrm beslnmene dıkkt et bıde hergn beraberlık yasama ıkı gunde bır bıde bırz dıkktlı bırlıkte oln 🤣 tabı arastr yınede 🌸
yorgun21 Mnnkkrby canim bende geçen ay kimyasal gebelik gecirdim 6 nisanda 6 mayısta adet günümdü daha birşey yok test yaptım negatif çok sıkıldım hem negatif hemde ader olmadım 😏
Rabia30-Adem Mnnkkrby ben nisan ayin da kimyasal gebelik geçirdim çok şükür mayıs ayin da tekrar hamile kaldim Rabbim size de hayırlısıyla nasib etsin🤲🌸
Mnnkkrby Rabia30-Adem bende nisanda kaldım hamile ama kimyasal olduğunu öğrendim malesef adet gördüm şuan ovülasyon dönemindeyim inşallah tekrar hamile kalabilirim sizin gibi 😊🙏
yorgun21 Happybsrn canim benim nerdeyse 20 gün oldu ya bide canim sende ara ara kahverengi akinti oluyormuydu bende oluyor adet olucam diye seviniyorum sonra yine gidiyor