Kızlar benim çok çok erken 5.haftada belirtiler başladı. Şuan 7+0 uygulamaya göre. Gıda zehirlenmesi yaşamadığım sürece kustuğumu hatırlamıyorum ömrümde sayılı kusmuşumdur😂 Yine kusamıyorum ama dehşet bir mide bulantısı var sürünüyorum. Burnumun içi kuruyor hatta öyle kuruyorki temizlerken kanıyor, gırtlağım gece uyandığımda derin nefes almaktan kupkuru olmuş oluyor zor yutkunuyorum. Göğüslerimde çok ağrı var birazda büyüdüler sanki, uçları özellikle büyümeye başladı kahverengi kısmında minik minik kabarcıklar belirdi. Nefes darlığı yaşıyorum bazen nefesimi zor toparlıyorum. Yüzümde sivilceler çıkmıştı daha yeni geçti şükür. Bi anda ¾ aylık hamile göbeği olacak kadar şişiyorum bayağı inmek bilmiyor. Göbeğimde 7 haftaya göre biraz fazla çıktı sanırım daha bebiş fasulye boyundayken yemekte çok az yiyebiliyorken kilo almam imkansız. Boyum 177, kilom 80 birde göbeğim hemen büyüyemez diye düşünüyorum😄Tatlı krizine giren ben şuan sadece tuzlu yemek istiyorum tatlıdan bi anda soğudum. Beta hcg bakma gereği duymadı doktorum kese görününce bayramdan sonra gel bakalım dedi ama hissediyorum o kese boş çıkmayacak inşallah ayın 30unda kontrolüm var. Kime sorsam belirtiler için erken diyor. Bunları yaşayan var mı? Yaşım 22 bu arada😇