Zeynepcinar İnşallah bende aralık annesiyim. Yalnız sadece kan tahlilinde belli oldu. Daha ilk kontrole gitmedim. 😊 Mavi1
Emineisa Zeynepcinar ay ben de ayniyim son hastaligim 1 marttaydi ve sonrasinda hemen gebelik olmus acilden test yaptik kanda. Tahminen 7 haftalik olacak dedi 🙂
Ozlemmuludenizliler Selinbulutcu evet şuan 5+1 im 1 bu cuma kontrolüm var. Kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi doktor 🙂
Zeynepcinar Emineisa benim daha adet gecikmedi. Kahverengi bir akıntım oldu korktum bende. Doktora gittim test yaptım. Öyle kanda gebelik var ama daha keseyi görmeye çok var 😊
Denizz01 Emineisa kalp atışını duydunuz mu ben salı günü gittiğimde doltor 5+2 sin dddi kese yolk kesesi vardı güzel dedi salı günü içinde kalp atışına çağırdı
Gokdem Denizz01 bende 5. Haftamdayım persembe günü için gel demişti doktorum. Kese geçen hafta görülmemişti acaba bu hafta görülürmü ki
Denizz01 Ben 6+2 yim ama doktora salı günü gittiğimdd 5+6 plmam gerekti doktor 5+2 sin dedi kese yolk kesesi vardı , salı için kalbe çağırdı