Sedaaksy Merhaba kızlar bende yeni ögrendim hamile oldugumu acilde ogrendim bitek pozitif oldugunu soylediler rabdevu ile detayli gidicem insallah bir hastaneye baslayip orda devam etmek istiyorum polsan ile anlasmali hastanelere bakiyorim medacana da onerceginiz doktor varmi yada ankarada ozel baska guzel bir hastane bayan doktor?
aezgi Gizemito merhaba bende istanbul florya medical parka gidiyorum paket alacağım ama benim pakette ikili taramada bana liste atmıslardı orda yoktu daha hastaneye gidip konusmadım ama kafam karıstı acaba sehire göre değişiyormu
Pnarvrl tugbats atilla beye gidiyorum. Fatma hanimdan atilla beye gectim. Gayet memnunum seveni cok zaten :)
Dila_06 Aybarss liv sıgortayla ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı acaba birde liv hangi Dr. Tercih ettiniz
Pnarvrl tugbats fatma hanım ilk randevumda cok suratsizdi tavirlari hosuma gitmedi ikinci gidisimde de ayni suratla karsilastim. Seker yuklemesini yaptirmayacagimi soyleyince ters ters konuştu atıştık hatta sikayet.com da kendisiyle ilgili bu tarz bir suru sikayet var. Mete bey de var o da iyi ama ben atilla beyi seçtim memnunum da
Busragozer Nes414141 demirhayat ikican hamilelik sigortası var medikalparklarda geçerli ondan bahsetmiş olabilir silver paketten başlıyor 3800 platine kadar çıkıyor 6900 TL ye anlaşmalı olduğu bir çok hastane var öyle bir sigorta ki Allah korusun doğum harici başka bir hastalığınız çıktı sınırsız yatış ve ameliyat güvencesi var