Kızlar az önce avmden geldim e bebek joker hepsini gezdim. Lelebaby i ebebekteki yetkili kesinlikle önermedi. Çok çok kalitesiz bir araba ama internetteki resmine bakan aldanıyor, fiyatı da uygun olunca günde 20 kişi en az soruyor bize dedi. İnternetten bakmakla olmuyor kesinlikle gidin yerinde görün. Mesela ben prego quatro çok iyi diyordum internet incelemelerime göre. Ama bugun baktım, port bebe sökme takma mekanizması hiç pratik değil, tentede bir kontrol penceresi yok, bebeği kendinizr döndürmek için beşiği söküp çevirip takmanız lazım vs vs. O yüzden kararımı kraft xxl travel sistemden yana verdim. Çok güzel de kampanyaları oluyor. Kesinlikle gidin gözünüzle görün. Sökün takın, mekanizmasındaki inceliklere bakın. Lelebaby de görünüş güzel ama çok fazla kırılma şikayetiyle geri dönüş olmuş. Biraz daha fazla olsun ama en sağlamı olsun derim ben. Welgro yu ise bilmiyorum açıkçası ama lelebaby i kesinlikle eleyin. Hatta internette plastikleri kırılıp yere düşmüş bebeği olan annelerin şikayetlerini okudum ben Allah korusun.