vuslatim34 once enfeksiyonun tedavi edilmesi lazim canim benim hic uzulme, sana clife macun oneriyorum. Lutfen instagramdan her seyini oku. Sebebpsiz interfiliteden tut enfeksiyona kadar her seye faydasi var. Ben pcolu olarak clife ile hamile kalanlardanim. 7-8 sene muzdarip oldugum hastalik evlenince bebege engel olacagini biliyodum. 2 sene duzenli hacamat tedavisi, duzensiz macun kullanimiyla tedavi oluyodum. Kalici bi cozumu yok pconun ama, evlenince de 2 ay hamile kalamayinca once hacamata gittim 7 ekimde, 8 ekimde son adetimi gordum macuna basladim. 8 kasimda gebeligimi ogrendim cok sukur. Hayatta imkansiz diye bisey yoktur. Benim icin de bi mucize, olmayabilirdi de. Ama hic umutsuzluk yasamadim. Gercekten insanin psikolojisi hayatini yonlendiriyo. Lutfen elinden geleni yap, inanmaktan vazgecme. Vesilesi bunlardan sifasi Allahtan. Sen de guzel haber alicaksin insallah inaniyorum. Baska bi postta daha gordum bugun seni. Tevekkulu asla ama asla birakma. Etrafindaki herkesin sesini kis, kulagini kapat. Esinle bebek icin degil birbirinizi sevdiginiz icin yasayin. Dedigim macunu da mutlaka bi incele. Ayrica hacamati biliyosundur, bilmiyosan mutlaka onu da arastir. Sifa olmadigi dert yok gercekten.