Ezgikurt Aselalmila cok sukur cok sanci yapiyo sagdan sola donemiyodum kimsenin basina vermesin rabbim😣
Ezgikurt Aselalmila kasinti koku falan yok sanci veriyodu sadece bi hap verdi bi toz karisimi cok rahatladim suan cok dukur😊❤
eminee0707 Aselalmila ben 31 haftalık doğum yaptım canım 2 hafta sancı çektim ama doğum sancısı olduğunu anlamadılar nst çıkmadı en sonunda 5 cm açıldı ve sezeryana alındım 35 gündür oglum kuvezde Allah nasip ederse yarın çıkıcak 🤲🏼❤️
Wonderanne Aselalmila sancıların arasını takip et su kanama var mı yok mu takip et bizde 31+2yiz doğum sancısına benzer sancı çok oluyor yalancı sancılar kimi insanda erken başlıyormuş benim.nerdeyse 2 haftadır çatı kemiği ağrıyor doktor normal dedi
Aselalmila Wonderanne takip ediyorum akşamları düzenli gibi ama gündüzleri ara ara oluyor nefes alıp vermede güçlük çekiyorum
Wonderanne Aselalmila eşimin annesi doğum sancısı geldi mi anlarsın zaten yerinde duramazsin oturamaz kalkamazsin diyor burdaki doğum hikâyelerinde de hep öyle durdurmuyor o sancı yazmışlar
Aselalmila Wonderanne bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde son hafta düzenli sancım oldu açılmam çok zor oluyor bu daha farklı bazıları sancısız doğuruyor anlamıyor bile
Wonderanne Aselalmila ikinci farklı olur derler birde kaç doğum yaparsan yap her bebek her hamilelik her doğum kendine özeldir Allah hepimizin yardımcısı olsun InsaAllah 🌸🤗