sultannns Haftadan beri burnum kanıyor kızlar. Kbb doktoruna gittim hormonlardan dolayı çatlama olmuş. Damarı yaktı ama hala azda olsa kanıyor. Nefes almam da çok zor oluyor. Sizlerde de oldu mu olduysa ne zaman geçti? 😔
Sekersizkola sultannns benim de damarım çatlak, eskiden de kanardı ama daha hamile olduğumu öğrenmeden başladı kanamalar, hala kanıyor. Normalmiş ama, kan basıncından dolayı oluyor.
turunculuanne Ben de 20deyim, en baştan beri ufak kanamalar pıhtılar oluyordu burnumda, 2 gün önce de ciddi bi kanadı böyle aktı resmen
Pilge Canım benimde kanama cok oluyordu ama suan için yok deniz suyu diye solisyon kullandım o iyi geliyor doktorum tavsiye etmişti
Ozleeem Aynı dertten muzdarip bende varım kusarken bile kanıyodu benimde nolacak halimiz 🤦♀️ deniz suyunu bende düşündüm ama çok pahalı malesef
Pilge Ozleeem marka marka değişiyor aynen canım ben afben farma diye marka var onu almıştım bir araştır istersen
Ozleeem Pilge internetten bakıyım o zaman dediğine teşekkürler canım eczanede geçen sorduk 75 lira dediler çünkü
Melisskan Benimde aynı şekilde burnumun kanadığını temizlerken fark ediyorum kurumuş oluyor , doktora sorduğumda normal dedi madecassol kremi kulak çöpüne sürüp burun içime sürmemi önerdi .