Ummuhanjeso Minigiminannisi aynı şikayet bende de vardı canım kullandım doktorlardan daha iyi bilemeyiz hatta ilerlemişti bende fitil de yazmak zorunda kaldı ondan sonra tekrar etmedi enfeksiyonum ayrıca bende sağlıkçıyım. Enfeksiyon antibiyotikten çok daha riskli gebelikte. Sen doktorunun sözünü dinle bence. 🤗
Ummuhanjeso Minigiminannisi buradaki saçma sapan insanların tavsiyelerini dinleme. Her doğal yöntem herkeste aynı etkiyi yapmıyor vücut olarak çok farklıyız birbirimizden. Sen doktorun ne diyorsa onu yap derim canım. İnşallah çabuk atlatırsın. Hamilelikte çok normal idrar yolu enfeksiyonu. Bebeğimizde gayet güvenli yerde. Doktoruna güven sadece 🤗❤️
Ummuhanjeso Ayker sizin hangi kafayla bu cevabı yazdığınızı çok merak ettim bende. Ne kadar çabuk suçluyorsunuz.
mrvky34 5 kere antibiyotik kullandim 30 haftaligim. Kizimdada 5 kere kullandim. Buyutecek bisey yok. Ilac kategorileri var. A veya b ise korkmayin kullanin
Yagmurella Minigiminannisi bende o haftalarda kullandım canım mecburen kasıkta agrım cok oluyodu bi hafta kullandım geçti sonra gene tekrarladı malesef
Uysal_ Minigiminannisi Ben kullandım 1 hafta zaten hamilelere verilebilen antibiyotikler belliymiş canım ben 1 kere largopen bir kere de enfeksia kullandım.