Minigiminannisi 7 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu varmis. Acil de doktor ENFEXİA 250 MG antibiyotik yazdi bunu kullananiz oldu mu hic. Antibiyotik kullanmaya korktum biraz da
Ayker Minigiminannisi Doktorunuza danışmanızı şiddetle tavsiye ederim doğal yollarla çözmeyi deneyin enfeksiyonunuzu bebeğinize zarar verebilir acil bazen sorumluluk almıyor siz kadın doğum doktoruna bi danışın allah korusun
bebegim_28 Minigiminannisi salatalık ile su hazırla bol bol iç gerekirse 3 litre falan iç çok faydasını gördüm hamilelik öncesi çok olurdu bende hamile değilken maydanoz da koyabiliyordum hamilelikte maydanoz koymazsın ben de işe çok yaradı
sultannns Hamileliğimin başından beri enfeksiyon vardı doktorum bol su içmemi söyledi. 24 haftadan sonra enfeksiyon arttı bende antibiyotiğe başladım. Doktoruna sormakta yarar var. Krem dahi olsa doktoruma sormadan ilaç kullanmıyorum.
Minigiminannisi sultannns ben hic şu içemiyorum mide bulantim çok aşırı. Bisey yiyemiyorum içemiyorum. Acile gitmiştik idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik bi de suda eritilen ilaç yazmış
Minigiminannisi nefes5353 3 gün sonra kontrolüm var o zaman kadar beklesem mi msj atıp danışsam mi karar veremedim 🙄
Ayker Minigiminannisi İçmeyin onu yazan doktor hangi kafayı yaşıyor anlamış değilim!!!!! Siz içmeyin eğer kaşıntınız çok varsa doğal yollarla çözmeye çalışın . Suyu kaynatın bi kabın içine koyun genitalinize tütsü yapar gibi yapın su ılıyana kadar ve daha sonra sirkeli suyla yıkayın bol suyla durulayın iyi gelicektir 💐
Ayker Minigiminannisi bebeğinize çok büyük zararlar verebilir şuan gelişim aşamasında olan bir melek nasıl antibiyotik yazarlar gerçekten anlamıyorum gerçekten çok sinirlendim
Serciko Minigiminannisi hemen kadın doğumcunuzu arayın. Antibiyotiği farkli bir çeşiti ile değiştirebilir. Gebelikte kullanıma uygun olanlarla. İlk 3 ay antibiyotik vermiyorlar ama enfeksiyon ilerlemişse verecektir. En iyisini jinekologunuz bilir. Mesela bu hafta Bana diş hekimim bir antibiyotik verdi almadan jinekologumu aradım oda hemen bu olmaz gebelikte diyip B grubu farkli bir antibiyotikle değiştirdi. Ama ben 28 haftalık hamileyim. En iyisi arayın beklemeden. Belkide sadece su için diyecektir sonucunuzun değerine göre. Geçmiş olsun yakında düzelecektir kalbinizi ferah tutun 🌸
Minigiminannisi Ayker teşekkür ederim kaşıntı felan yok sadece idaririm yanıyordu hamilelikten dır diye düşünmüştüm. Enfeksiyon var dediler. Çok sağolun 💐⚘
Ummuhanjeso Ayker sizin hangi kafayla bu cevabı yazdığınızı çok merak ettim bende. Ne kadar çabuk suçluyorsunuz.
Minigiminannisi Ayker iyi ki buraya yazmışım 😔 bi de ilk gebeliğim mucizem bu bebek benim. 2 senedir olmuyordu mucize gibi hamile olduğumu öğrendim bu ay başında. Şimdi korktum verdiği ilaçları içmeye Iyi ki sizlere danismisim🤗
Minigiminannisi Serciko tamm çok sağolun hemen danışacağım doktoruma. Beklemekte fayda etmicek çünkü.
Ayker Minigiminannisi Arkadaşın da dediği gibi bolca su için ve bebeğinize zarar verebileceğini düşünüp tereddüt ettiğiniz hiçbirşeyi doktorunuza danışmadan yapmayın ♥️
Minigiminannisi Ayker teşekkür ederim sagolun. 💕 allah razı olsun cümlemizin evladını rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin rabbim evlatlarımızla sınamasın inşaallah bizi 💐💕🙏