Ylzartk Hamişler vücudunuzda kararmalar oldu mu? 38 haftalık olduk, koltuk altlarım ve göğüs yanlarım karardı, çok üzülüyorum,psikolojimi bozdular resmen, doğumdan sonra geçermi 😞
Heyecanlarim Ylzartk doğumdan sonra zamanla geçiyor, ilk hamileliğimden tecrübem var, şuan bende de aynı sorun var ama gecicegini bildiğim içim hicte tınlamıyorum 😁😉
Kubraahlas Ya bosver insanlari bendede sendeki gibi ekstra genitaldede kararma var dun keseledim fark ettimki soyuluyo bi ton beyazladi sanki demekki dogumdan sonra eski haline donmesi muhtemel..
Ylzartk Ne keseler yaptım kazıdım resmen yok banamısın demiyolar, limon karbonat sür diyolar oda olmadı. Bekleyip görcez artık 🤷♀️
Ylzartk Pazartesi doğum yapıcam, pis gibi durması tedirgin ediyo beni 😬 fondoten pudra sürüp gidicem 😋😎
Deletedmom35 Ylzartk rahat ol canım inan doktorlar görmüyor bile sende takma o yüzden şimdiden hayırlı olsun bebişin
Kubraahlas Acaba her ay aramizda kararma tedavisinimi yaptirsak birinin gun gibi olucak her ay birine vajinal beyazlatma uygulaticaz 😂😂