Gnleymn Kızlar bu hafta gittigimde bebeğin suyu sınırda dedi doktorum sormayı unuttum da şu içmekle alakasi var mı acaba doktorundan bilgi alan varmi?
Ruveyda_ Gnleymn havuc ve portakal suyu bebeğin anne karnındaki suyunu çoğaltıyor . Kaç haftadasınız suan
Kelebekkk34 Gnleymn merhabalar, bende merak ediyordum sordum kontrole gittim gün,bizim içtiğimiz suyun onun suyuyla ilgisi yokmuş bebek kendi suyunu kendi idrarından oluşturuyormuş onun kendi mekanizmasıyla ilgiliymiş
Elifsntrk Gnleymn bebeğin suyu tabiki de sizin su içmenizle alakalı buna çok dikkat etmeniz lazım günde 2 buçuk 3 litre su tüketmelisiniz 😇
Ceylaann Kelebekkk34 evet banada çok suyun var dediler benim içtigim suylamı alakalı dedim hayır o içtigin suyla alakalı degil dedi şekerin varsa o yüzden olur dedi ama ben perşembe günü yine gidecegim bakalım ne diyecekler
Kelebekkk34 Babyveannesi ben doktora özellikle sordum önlem almak için bilimsel olarak açıkladı ben tatmin oldum
krktasnihal90 Babyveannesi 14. Haftadan itibaren amniyon sıvısından bebekler sorumluymus onlar o suyu içerek ve aynı zamanda idrarını yaparak suyun dengede kalmasını sağlıyormuş Gnleymn
Pinkyellow Bende bizim su icmemizle.ilgili saniyodum kizlar ama Kaan kocatepeyi dinledim YouTube da onunla.ilgisi yok bebegin idrar dongusuyle.ilgili diyordu orda…
Bsarkzolu Gnleymn su azlığı yaşayan biri olarak bizim su içmemizle alakası yok canım ben günde en az 3.5 litre içen biri olarak söylüyorum. Doktorumda seninle ilgili değil dedi
Babyveannesi Kelebekkk34 ya tabili genetik faktörler falanda etkiliyodur ama doktorum bana sürekli su içmem gerektiğini ve suyumun daha bol olması gerektiğini söylüyor
Kelebekkk34 Babyveannesi bol su içmeliyiz tabiki ama o bizim vücudumuz ve kendi cildimiz için istenen şey 😊
Zuzuum Gnleymn havuç suyu ve bol su iç canım o zaman suyun bitmesi çok sıkıntılı ben kızımı 31+4 De suyu bittiği için aldılar benden benm suyum aniden bitmişti herşey normalken ne olduğunu anlamadan yavrumdan ayrıldım sen çok şanslısın önceden öğrenmişsin
Minigimvebiz Gnleymn bende şu an 37+4 üm bana da perşembe günü suyumun sınırda olduğunu söyledi günde bir bardak havuç suyu ve en az 3 litre su iç dedi.