turunculuanne Nrgl_cntrk evet internetten baktığım bi baston sistem 3,5 kiloyken benim aldığım travel sistem 11,5 kilo 🤭🤭 sürekli bebek arabasıyla dışarı çıkacak taksiye otobüse vs binecek olanlar için önemli bence ya zor olur gerçekten
Nrgl_cntrk turunculuanne aynen canım sürekli yalnız kullanılacaksa zor olur tabi bende baston istiyorum aslında ama eşime pek sağlam gelmiyor onlar😂 bende travel beğendim bi tane 🤷🏻♀️
Ggzzmm turunculuanne travel sistem görsel olarak çok güzel olduğu için tercih ediliyor ama katlanması zor ve baston sisteme göre daha ağır aynı zamanda pek uzun ömürlü değilmiş. Kuzenim çalışıyor bebek arabası konusunda sadece travel sistemlerden sorun yasayan oluyormuş. Umarım siz memnun kalırsınız ben bildiğimi yazıyım dedim
turunculuanne Ggzzmm teşekkür ederim🤗 sağlamlık konusunda sıkıntı yaşamazsam hani ilerde bebeği taşıyıp taşımama gibi, onun dışında ağır olmasını pek sorun etmiyorum çok aşırı kullanmayacağım arabamız da var, hayırlısı artık ya bakalım nasıl olacak 🤗
turunculuanne Nrgl_cntrk evet travellerin görüntüsü bile çok sağlamım diye bağırıyor sanki😄 ben de sağlam diye aldım böyle tekerlekleri falan diğerlerinden daha büyük dayanıklı duruyor genelde
Nrgl_cntrk turunculuanne aynen canım valla insan çok kararsız kalıyor iyisi olsun da diyoruz bi yandan eşime de pek sağlam gelmiyor işte baston kurulacak gibi duruyor diyor😁 sen hangi model aldın
Nihall23 Nurtugce01 travel sistem diyorum ama herkez onun için farklı yorumlarda bulunuyo çok kararsizim
Nurtugce01 Nihall23 günlük hayatına göre belirle canım otobüs minibüs kullanicaksan hafif bir araba al. Ben heryere arabayla gidiyorum treval aldım ağırlığı falan beni etkileyen bir detay değildi.
turunculuanne Nrgl_cntrk ben e bebekteki travel sistem canyon aldım. Arkadaşlarımız almış çok memnunlardı, benim de tipi hoşuma gitti fiyatı da çok uygundu aldım gitti valla 😄
Nrgl_cntrk turunculuanne ohh en iyisini yapmışsın canım en sonunda bende rastgele alıcam heralde bi tane 😂 sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabb’im 🤲🏻🥰
turunculuanne Nrgl_cntrk amin canım 🤗 aynen ya en nihayetinde bebek arabası işte üç aşağı beş yukarı aynı özellikler alırsınız inşallah sıkıntı etme 🤗
tugce67-67 Nihall23 canım hatta geldi diye biliyorum sadece e bebek 8 ine kadar vergi almayacal ,zaten çok pahalılar bence Al👍🏻