Burcuyyy Kızlar 22 haftalığım çok kabızım çok zorlasam olucak ama zorlamak istemiyorum kayısı meyve suyu falan işe yarıyordu ama evde yok ne yiyebilirim bilmiyorum evdeki yöntemlerle nasıl düzelebilir
GizemBeidokhti Burcuyyy bana kayısıdan çok erik yarıyor. kuru meyve varsa suya ısla sonra zeytinyağına koy her gün aksam 1-2tane ye canım. Meyve kompostosu iç. Hiçbirsey omazsa bir kasık sabah aksam zeytinyagı ic. Kabak, ıspanak gibi şeyler tüket
Unsalin_Annesi Burcuyyy canım dün bendede oldu normalde bu kadar olmaz ben biraz zorladım çünkü çok kötü durumdaydım bu kayısı çaylarından içebiliyormuyuz acaba o işe yarıyor çünkü
Salser1985 Burcuyyy doktorundan şurup yazmasını iste oda çok az işe yarıyor ama sende belki daha çok işe yarar
Noyan_annesi Burcuyyy ah canım ben ne çektim ondan hemoroid bile oldum geçti ama. Zeytinyağı iç ve aynı zamanda makatına sür. Ben banyo sonralarında hep sürüyordum sabah aç karnına bir yemek kaşığı ıiçip ardından bir bardak ılık su içiyordum. Beni o kurtardı bi dene sende