Meleyinannesi Kizlar sizin akliniza ihtiyacım var. Benim sabahdan beri karnimin aşağı kisminda ağrı var. Ve sol yumurtaliğimda agriyor. Onunda ağrısı aşağılara (vajinama vuruyor)birde boyle agriyinca belimede vuruyor . Sizce neden ola bilir ?lütfen yardım edin.
Wonderanne Meleyinannesi aralarını takip et düzenli ise direk acile git izin almana gerek yok gebelere yolda kimse karışmıyor eşim yol kontrolde çalıştığı için biliyorum
Btlcngz Meleyinannesi bende aynı durumdayım bemde sağ yumurtalgım agrıyor ama biraz temizlik yaptım sanırım ondan diye düsünüyorum bende 37. Haftamdayım kasık agrılarım oluyor artık az kaldı ondan sanırım ☺️
aycucan Eski postlarınızdan anladığım kadarıyla 37yada 38 Haftalıksınız doğum sancısı olabilir 155 den izin alıp hastaneye gidin bir baksınlar nts de mutlaka
Meleyinannesi aycucan evet 37haftalik . Amma doktora gitdigimde bir şey yok zamanına kadar gelmeyecek bebeğin dedi. 13hazirana dusyor doğumum. Sence doğum ola bilirmi?
aycucan Meleyinannesi benim de erken doğum riskim yoktu 35 haftayım şu an dün ağrım tuttu girdim düzenli sancı çıktı şiddetli değil ama eşit aralıklı hemen ilaç tedavisine başladı doktor erken gelmesin diye 37 çok da erken değil o yüzden dedim ama en azından 38 39 a kadar beklemesi daha iyi bu arada benim ağrılarım hafif regl ağrısı gibiydi gece sabaha karşı ağrım devam ediyor karnım kasılıyordu ve vajinamda batmalar vardı sol kasığımda da bir acı
Hacmah Mrba ben 34 haftalık ikiz gebeyim sabahtandr sırtım ve karnımın dibi ağırıyor ishal de olmuşum ilk gebeliğim olduğu için pek bilgim yok yaşayan varmı böyle bişey
Wonderanne Hacmah bir acile git her ihtimale karşı sancılar düzenli mi ishal doğum belirtisi olabiliyor çoğu zaman
Btlcngz Hacmah bende sertlik cok olmuyor ama kasık agrısı oluyor adet agrısı gibi. Bol bol istraat edin yatın doktorunuzu arayın magnezyum iyi geliyor belki kullanmanızı tavsiye eder yada cagırır. Bi danışın iciniz rahat eder ☺️