Mom47 benim tanıdığım var, çok güzel bi isim bence, hiç dalga geçildiğine şahit olmadım. Ben mevsime verdim oyumu gerçi de nağme de güzel bence.

Mevsim daha güzel. Nağme tuhaf bence.

Mom47 nağmeyi bende sevmedim okurken aklıma instagramda dolaşan benim adım name diyen bi çocuk vardı bi öğretmen çekmişti o geldi. Önemli olan sizin beğenmeniz tabi ki ben sesli de söyledim ama çok hoş gelmedi kulağıma mevsim daha yakışır sanki isim olarak nağmeye göre, önemli olan sizin beğenmeniz içinizde kalacak bi isimse bu yorumu yaptıgım için üzülebiliriö 🙈

Nağme güzel ama yumuşak g sikintisi war. Mevsim daha hos

mfrb1 biz arada kaldığımız için sordum güzelim, yapıcı yorumlarda hiçbir sorun yok 🙂❤️

Mom47 yaa hanı varya inglızce konustugunu sanan benım adım nağmee diyen cocuk😁 valla dırek o geldı aklıma.

Tortilla valla ben ingilizce öğretmeniyim hiç takılmadım buna 😂 bizim çocuklarımız büyüyene kadar bu videolar mı kalır sanki 😌

Mom47 ben fıkrımı soyledm canım☺️ Takılmak degıl durek aklıma o geldı oyuzden mevsjm daha hosuma gitti

benimde name diye bir sınıf arkadaşım vardi. çok güzel isim nağme olarak degil de name olarak beğeniyordum ama nağme de güzel