Ewet hanımlar klasık bir cümle başlıyorum ben ne zaman yazacam dıye bekliyordum hep okuyordum burda yaZanları ve artık sıra bende 20.05.2020 gecesi saat 3 gibi bi uyandım ıslaklıkla WC’ye gittim idrarım yaptım öyle düşündüm tekrar uyudum tekrar bı ıslaklı uyandım ve bu sırada hiç ağrım olmadı taki ikinci akıntıya ya ağrıda böyle regl olursunuz ya bı ağrı olur onun gibi baktım 10dk bir ağrı vuruyo gidiyor allahtan kısa bı ağrı oluyo yoksa dayanmak zor kozlar ☹️ Neyse gittim duş aldım burda okuduğum kadr sabh 6 ya kadar geçmeye devam ettim ağrı vurdukça gezıyodum iyi gelıyodu oturmak pek mümkün olmuyor sonra eşimi uyandırdım hastaneye gittik bende korku falan hiç yoktu heyecanda rahattım tek sıkıntım ağrım 8 de hastaneye gittik direk doğumhaneye Ebe baktı güzel 4-5 santım açıklığın var dedi ama kızlar o ana kadr hiç alttan mua olmadım ya yani Kadının eli böbreklerim kadr hissetim desem abartmam 🙈nst aldılar güzel şansında var rahat olacak dediler sevindim bu kadr basıt yani dıye düşünürken pekte böyle olmadığını anladım 🤪bi sancım oluyo anlatam ıkınma hissınız oluyo ıkınma dıyolar nasıl yapcam elimde degil nst bağlıyorlar tartamıyor gezmem lazım en azından ağrım azalıyor doktorum geldı oda bi alttan baktı daha var dedi doğuma allhım dedim doğuramıycam bi yandan bu kadr sancıya sezeryan olursam dedim neyseki korktum almadı 9 santım acıklık oldu şimdi ıkın dediler bu seferde bende yok ıkınma hissi tekrar doktorum geldi Bebek uzun süre olurda olmaz dedi ıkın dedi nefes almadan tek seferde dayanabildiği kadr dayanıyorum ama olmuyo iste o an korkma başladım yada bebeğime bişey olurda diye ve en son kesik atmak zorundayız dediler ve kesik alttılar öyle ağrısı yok kızlar ve vakumla aldılar kızım geldı küçük prenses nihayet o his nasıldı derseniz işte tarifi olmayan şey derim yaşamak lazım saat mi kaç oldu saat tam 12:00 kızım dünyaya geldi ve o an herşy bitti ağrı sancı dikiş atıldı hiç bişy hissetmıyosunuz işte Buda benim hikayem biz şimdi 4 günlük olduk bile kızım iyi bende iyim tek sıkıntım oturtmamak ağrım oluyo tabikide ayaklarım hala şiş bi an önce ağrım geçer umarım sizin bu konuda Öneriniz varsa yazın kızlar sorunuz varsa yazın bi avazda inş kızlari sizde alırsınz darısı isteyen herkesin başina🥰🥰🥰