GkhanEbruzbay Merhabalar güzel anneler 🤗 Ben oğluşuma 4 5 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum beşiği de yatak odama koyucam sizce park yatak mı alayım yoksa sonradan büyüyen beşikler varya onlardan mı alayım çok kararsız kaldım . Sizce nasıl yapsam 🤔☺
Estur GkhanEbruzbay bence sonradan büyüyenlerden al canım park yatak şu bez gibi kenarları olan sanırım ben pek onları sevmiyorum 😅 ama 3 4 yaşına gelice yatağı büyütürsün daha güzel olur bence
mom44 GkhanEbruzbay canm biz çok gezdik eşimde anne yanı istedi 3 mağazada park istedi görünüş açısından hrp mobilya istedik ama tavsiye etmediler park aldık bakalım kullanan arkadaşlarm pek memnun bide büyüyrnde söküp takmada bozulma olasılıgı varmış i marka alcam desen çok para oda yapana kadar uygun bi park beşik tercih et ende 2 yaşımda oda yapacapım o xaman bazalı takım alacağom 😁
meleklerimm2 ben kızıma park yatak aldım şuan 2.5 yaşında ve halâ onda yatiyo yeni doğan bebeğimde onda yatacak inş hele bi hastaneden çıksında allahın izniyle.
meleklerimm2 amin cnm sağol.. evet memnunum cnm çok iyi oyuncakları içine koyuyo oturup oynuyo ıyi yani
GkhanEbruzbay mom44 eğer o şekilde oluyorsa parkı tercih ederim canım yani sonuçta sonradan oda yapacağım için çok pahalı birşey de almak istemiyorum henüz daha 22. Haftamdayım daha hiç bakmadık çok teşekkürler ☺
mom44 GkhanEbruzbay bende 31 haftafa aldıö canm eşim görüntü olarak park brgenmiyordu o çok düşkün süse püse dedim kullanıslı değil diyolar inabmadı magazaları gezincede haklısın dedii 400 e aldım bende daha kurmadım sende araştır aklına hangisi yatarsa 😊
mom44 GkhanEbruzbay evet kraftın ürünü baby max var bej rengi diye onu aldık kraf garantili çok dikkat cekici renk istemedik bej olanı aldık